Luxe koffiemachine, als beste getest


Vlak voor dat je thuis bent even de koffie aanzetten zodat je bakkie leut klaar staat als je aankomt? Dat kan met de De Longhi PrimaDonna Elite Ecam. Een volautomatische koffiemachine met vele mogelijkheden zoals bediening vanaf je smartphone of tablet. Deze De Longhi koffiemachine is december 2016 door De Consumentenbond als beste volautomaat koffiemachine getest.

Werkplek boven, koffiemachine beneden? Geen probleem, als je beneden komt staat de koffie al klaar. En dit is nog maar één van de sterke punten van de De Longhi PrimaDonna Elite Ecam koffiemachine. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zes persoonlijke gebruikersprofielen die je kunt instellen. Het hele gezin (of de collega's op de afdeling) kunnen hun favoriete koffiesmaak instellen, en degene die koffie haalt hoeft alleen maar de juiste naam te selecteren.

>>> TIP: De De Longhi PrimaDonna Elite Ecam is voordelig te koop bij de beste winkels voor een koffiemachine. Of kijk bij de beste koffiemachine test voor de beste koffiemachines uit de meest recenter testen.
En anders kun je nog altijd een keuze maken uit dertien koffie- en chocolademelk-smaken, waaronder natuurlijk cappuccino, espresso en latte macchiato. Dat alles van verse koffiebonen (filterkoffie kan ook) en melk uit het geïntegreerde melkreservoir.


Ook luxe is de kopjesverwarmer. Hiermee verwarm je het kopje voor zodat de koffie eenmaal ingeschonken niet te snel afkoelt.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om deze en andere koffiemachines goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer koffiemachine tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.