Koffiemachine: Met 1 druk een cappuccino

Met deze volautomatische koffiemachines (ook wel espressomachine genoemd) maak je met één druk op de knop een cappuccino.


Dit zijn dus ideale koffiemachines voor de cappuccino-liefhebber. Opschuimen van melk is niet nodig, want dat doet zo'n koffiemachine helemaal zelfstandig.


Het enige waarvoor je hoeft te zorgen is dat er voldoende melk in het melkreservoir zit. Of hang de melkslang in een pak melk. Met één druk op de knop heb je een heerlijke cappuccino van versgemalen bonen. Verser kan niet!

Omdat veel mensen deze functionaliteit zeer op prijs stellen komen er steeds meer volautomatische koffiemachines die geheel automatisch een cappuccino voor je kunnen maken. Kijk in het overzicht met alle koffiemachines voor een volautomatische cappuccino welke koffiemachines daartoe in staat zijn.

Al ruim onder de 400 euro

Alle bekende merken hebben wel één of meer van die makkelijke volautomatische koffiemachines in hun collectie voor de cappuccino-liefhebber.  Saeco, Philips, De'Longhi, Jura, Siemens, Melitta, Krups, Gaggia,... en meer. En terwijl het aanbod stijgt, dalen de prijzen. Een volautomatische koffiemachine waarbij je met één druk op de knop een cappuccino heb je al ruim onder de 400 euro. Bijvoorbeeld Philips maakt heel voordelige maar goede koffiemachines voor een automatische cappuccino in die prijsklasse.

Kijk in het boven gelinkte overzicht voor alle koffiemachines waarmee je met één druk op de knop automatisch een cappuccino van vers gemalen koffiebonen kunt zetten.


Zie ook: Tips en aanbiedingen koffiemachines
Foto: Philips
Productselectie: Coolblue
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.