Consumentenbond test Siemens als beste koffiezetapparaat


De Consumentenbond heeft filter koffiezetapparaten getest. De Siemens koffiezetapparaten konden het testteam het meest bekoren. Maar een Philips koffiezetapparaat werd uitgeroepen tot Beste Koop.


Gedeeld eerste

Het Siemens TC86303 koffiezetapparaat en het Siemens TC86503 koffiezetapparaat deelde de eerste plaats. Beide koffiezetapparaten zijn technisch gelijk maar ze beschikken over een andere koffiekan. Bij de Siemens TC86303 koffiezetter is dat een glazen kan met een capaciteit van 10 koppen, bij de Siemens TC86503 is de koffiekan een isolerende thermoskan voor 8 koppen. Overigens is het tweede koffieapparaat duurder. Voor de Consumentenbond maakte de verschillen niet uit. Beide Siemens koffiezetapparaten eindigde op de eerste plaats.


Beste Koop

Op de derde plek achter beide Siemens filterkoffie-apparaten eindigde Philips met een koffiezetapparaat met hoge capaciteit. Deze scoorde nauwelijks lager in de test, maar is wel een stuk goedkoper. Daarom werd dit Philips koffiezetapparaat door de Consumentenbond uitgroepen tot de Beste Koop bij test van filter koffiezetapparaten.

Kijk op TestResults.nl voor meer informatie over deze test en de beste koffiezetapparaten uit de test van de Consumentenbond.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.