Wake up light. Aanbiedingen, tips, informatie

Een wake up light (lichtwekker) zorgt voor een aangename en natuurlijke manier van wakker worden. Je wordt langzaam met licht gewekt op precies dezelfde manier als de zon dat doet. Mensen worden vaak veel fitter wakker van een wake up light dan van een gewone wekker of wekkerradio.

De meeste lichtwekkers komen van Philips, dat de eerste wake up lights uitbracht. Maar er zijn inmiddels veel meer fabrikanten van lichtwekkers zoals Medisana, Alecto, Beurer, Nikkei, Grundig en SansaHome.

Hieronder hebben we informatie en tips voor bij het vinden en kopen van het voor jou beste wake up light.

Goedkoop een wake up light kopen

Maar laten we beginnen met een verwijzing naar Beste Wake Up Light Kopen. Daar vind je namelijk de aanbiedingen van de beste winkels waar je goedkoop een wake up light kunt kopen. 

Ook de wake up light top 10 en een keuzehulp voor het vinden van het voor jou beste wake up light zijn op Beste Wake Up Light te vinden.

Beste wake up light wekker uit de test

Evenals veel elektronische apparatuur worden ook de wake up light wekkers regelmatig getest. Kijk bij de beste wake up lights uit de testen welke lichtwekkers er als beste wake up light uit deze testen tevoorschijn zijn gekomen.

Informatie wake up lights

De wake up lights hebben in de basis allemaal dezelfde functie, je op een relaxte en natuurlijke manier wekken met een simulatie van de opkomende zon, daarbij eventueel ondersteund door natuurlijke geluiden of zachte muziek.

Maar er zijn ook extra mogelijkheden die sommige lichtwekkers bieden. Daarover hieronder informatie.Philips Somneo lichtwekker

Philips Somneo wake up light

Wat is een wake up light?

Heb je 's ochtends moeite met wakker worden? Heb je misschien wel een ochtendhumeur? Of voel je je al meteen bij het ontwaken moe? Dan is een wake up light wat voor jou. De wekker is vast niet je vriend, maar een wake up light kan dat wel worden. Deze wekker maakt je namelijk op een rustige en natuurlijk aanvoelende manier wakker.

Wakker worden met een wake up light is niet alleen plezieriger (of minder onplezierig) maar gaat ook op een meer natuurlijke manier waardoor het gezonder is. Als je door een wake up light gewekt bent ben je gedurende de dag fitter, alerter en frisser dan na het gewekt worden door een gewone wekker of wekkerradio.

Dat komt door het natuurlijke traject van het wekken door een wakeup light. Al enige tijd voor je wakker wilt worden gaat het wake up light in werking. Er komt een zacht gekleurd nauwelijks waarneembaar lichtje op. Een simulatie van de opkomende zon. Langzaam verandert het licht van kleur. Ook wordt het wat feller. De zon komt op!

Eventueel (dat is een keuze) komen er ook wat natuurlijk geluiden opzetten. De vogels worden wakker en de natuur ontwaakt. En met dit langzaam opkomende licht en geluid uit het wake up light wordt jij ook langzaam wakker. Langzaam en op een natuurlijke manier. 

Aangenaam, een heel ander verhaal dat gewekt worden door een ratelende wekker of de laatste top 40 hit.

Zie ook


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.