Wake up light. Tips, informatie, aanbiedingen.

Een wake up light (lichtwekker) zorgt voor een aangename en natuurlijke manier van wakker worden. Je wordt langzaam met licht gewekt op precies dezelfde manier als de zon dat doet. Mensen worden vaak veel fitter wakker van een wake up light dan van een gewone wekker of wekkerradio.

De meeste lichtwekkers komen van Philips, dat de eerste wake up lights uitbracht. Maar er zijn inmiddels veel meer fabrikanten van lichtwekkers zoals Medisana, Alecto, Beurer, Nikkei, Grundig en SansaHome.

Hieronder hebben we informatie en tips voor bij het vinden en kopen van het voor jou beste wake up light.

Beste Wake Up Light Kopen

Maar laten we beginnen met een verwijzing naar Beste Wake Up Light Kopen. Daar vind je namelijk de lichtwekker top 10, de goedkoopste aanbieders en meer informatie voor het kopen van een goede wake up light.

Informatie wake up lights

De wake up lights hebben in de basis allemaal dezelfde functie, je op een relaxte en natuurlijke manier wekken met een simulatie van de opkomende zon, daarbij eventueel ondersteund door natuurlijke geluiden of zachte muziek.

Maar er zijn ook extra mogelijkheden die sommige lichtwekkers bieden. Daarover hieronder informatie.


Testen van wake up light wekkers

Evenals veel elektronische apparatuur worden ook de wake up light wekkers regelmatig getest. Kijk bij de beste wake up lights uit de testen welke lichtwekkers er als beste wake up light uit deze testen tevoorschijn zijn gekomen.

Zie ook


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.