Beste lichtwekker (wake up light) kopen

De lichtwekker (wake up light) maakt zoiets onaangenaams als gewekt worden door een wekker plezierig. Bovendien zijn er wake up lights die je ook helpen bij het inslapen. Dit maakt een lichtwekker zowel geschikt voor mensen met problemen met wakker worden als voor mensen die problemen hebben met slapen. Hieronder vind je de beste winkels om goedkoop online een wake up light te kopen en de lichtwekker top 10.

De beste winkels voor een wake up light

De onderstaande winkels bieden het beste assortiment lichtwekkers tegen de laagste prijzen. Ze geven vaak hoge korting en bezorgen de lichtwekkers zonder verzendkosten thuis.Philips Wake Up Light lichtwekker

Philips Wake Up Light lichtwekker

Beste lichtwekker uit de test

Maar wat is de beste lichtwekker volgens de experts? Ook lichtwekkers worden af en toe getest en het interessant om te weten welke lichtwekker er als beste uit deze tests te voorschijn komt. Kijk bij de beste lichtwekkers uit de testen voor de testwinnaars van de meest recente testen van wake up lights.


Lichtwekker top 10

Wat zijn de meest populaire lichtwekkers / wake up lights van dit moment? Dat kun je zien in de altijd actuele lichtwekker top 10. Naast de 10 meest populaire wake up lights vind je er nog vele meer goede daglichtwekkers.

Informatie en tips wake up light

Meer weten over wake up lights? Kijk dan bij de wake up light tips voor meer handige tips en informatie voor bij het kopen van een lichtwekker.


Philips Somneo lichtwekker

Philips Somneo lichtwekker

Wat is een lichtwekker?

De naam lichtwekker / wake up light geeft het al aan. Dit is een lamp om wakker mee te worden. Maar dan geen lamp die aanfloept als het tijd is om op te staan, maar een lamp die je heel langzaam en rustig wekt met speciaal licht.

Dit speciale licht wordt door je lichaam en geest gezien als het licht van de opkomende zon. De lichtwekker begint met een heel vaag subtiel lichtje en langzaam verandert de kleur en de felheid van het licht, net zoals bij de opkomende zon. 

Hierdoor wordt je langzaam wakker, en omdat dat wakker worden op een heel natuurlijke manier gebeurt wordt je met een lichtwekker veel fitter en opgewekter wakker dan met een gewone wekker of wekkerradio die je veel abrupter wekt. Voor mensen met een ochtendhumeur en mensen die moeilijk wakker kunnen worden is de lichtwekker een geweldige uitvinding.

Als je wil kun je de simulatie van de opkomende zon ook nog vergezeld laten gaan van natuurgeluiden. Evenals bij het licht bouwt de lichtwekker ook bij de geluiden de intensiteit langzaam op tot het moment dat je van de lichtwekker wakker wordt.


Samenvatting:
Hierboven vind je de aanbiedingen van lichtwekkers bij de beste winkels waar je een lichtwekker goedkoop kunt kopen, de beste lichtwekkers uit de test, een keuzehulp en tips voor bij het kiezen van je beste lichtwekker en meer informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste lichtwekker.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.