Wake up lights met radio


Een wake up light (lichtwekker) is een wekker waarmee het heel aangenaam wakker worden is. Een aantrekkelijk apparaat dat nog aantrekkelijker wordt als je deze ook als wekkerradio kunt gebruiken, want niet in alle dagen zal je langzaam met licht gewekt willen worden.

Daarom beschikken wake up lights (lichtwekkers) over een zoemer om snel wakker te worden, of als backup voor als je de wekker nog niet uitgezet hebt tijdens het kunstmatig licht worden. Maar die onaangename zoemer wil je juist voorkomen als je een wake up light aanschaft. Muziek van de radio, als alternatief, is ook niet optimaal, maar altijd nog beter dan die zoemer!

Toch zijn er maar relatief weinig wake up lights met radio. Kijk bij de lichtwekkers met FM radio voor de wake up lights die wel als wekkerradio dienst kunnen doen.

Met name Philips, de uitvinder van het wake-up light, heeft een behoorlijk aantal lichtwekkers die zijn voorzien van een FM-radio, maar ook sommige wake up lights van Beurer, Medisana en Ecomed zijn naast lichtwekker ook als wekkerradio (en als FM-radio) te gebruiken.

Kijk voor deze en meer goede wake up lights (met en zonder radio) op Beste Wake Up Light Kopen. Je vindt daar ook de goedkoopste aanbieders en de Wake Up Light Top 10.

Zie ook: Meer tips wake up lights
Foto: Philips


Onderwerpen:
Wake up light met radio, lichtwekker met FM radio, wekkerradio daglichtwekker.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.