Beste IP camera kopen

Een IP camera wordt ook wel internet camera of netwerk camera genoemd. Het is een videocamera die op het netwerk kan worden aangesloten en waarvan op die manier de beelden live via een smartphone of computer live bekeken kunnen worden. IP camera's worden vaak als bewakingscamera of beveiligingscamera gebruikt. De kosten van zo'n IP camera liggen veel lager dan van andere video bewakingssystemen en zijn daardoor ook voor particulier gebruik heel interessant. Ook als je meerdere IP camera's wilt ophangen.

Bovendien kennen de beste IP camera's handige mogelijkheden zoals het live of achteraf bekijken van beelden op de smartphone of computer.

Hier kijken we naar de beste IP camera's uit de test, de goedkoopste winkels waar je een goede IP camera kunt kopen en we geven tips en informatie voor het aanschaffen van de voor jou persoonlijk beste IP camera.

De beste IP camera winkels

Dit zijn de beste winkels om goedkoop een IP camera te kopen. Deze winkels hebben het grootste aanbod aan netwerk camera's en verkopen deze IP camera's tegen de laagste prijzen.
IP camera keuzehulp

Ben je nog op zoek naar een voor jou geschikte IP camera? Gebruik dan een keuzehulp. Bij de IP camera aanbiedingen van Bol.com en Coolblue hierboven vind je een goede IP camera keuzehulp. Je kunt bij zo'n keuzehulp de gewenste mogelijkheden en specificaties van je gewenste camera aanvinken zodat je alleen de voor jou beste IP camera's over houdt.

Testen, reviews en gebruikerservaringen maken de IP camera keuzehulpen af. En natuurlijk vind je bij bovenstaande webwinkels ook alle specificaties, mogelijkheden en actuele prijzen van alle IP camera's.

Beste IP-camera uit de test

Wat is de beste IP camera uit de test? Bij TestResults.nl vind je een overzicht van best geteste IP camera's. Kijk bij de beste IP camera's uit de test voor deze beste netwerkcamera's, beveiligingscamera's en bewakingscamera's.

IP camera top tien

In de IP camera top 10 vind je de tien meest populaire en meest verkochte ip camera's van dit moment. Het zijn in de meeste gevallen heel voordelige maar goede camera's voor bewaking en beveiling van je huis of kantoor. Je vindt er zowel goede IP camera's voor binnen in huis als IP camera's voor buiten (outdoor ip camera's).

IP camera's voor buiten en binnen

IP camera's heb je in twee soorten. Je hebt de netwerkcamera's voor binnen, die bijvoorbeeld gebruikt worden om de huisdieren overdag in de gaten te houden, en je hebt de outdoor op camera's die vooral als beveiligingscamera gebruikt worden. 

Gebruik voor buiten altijd een geschikte outdoorcamera want de binnencamera's zijn niet geschikt voor weer en wind. Ook hebben de outdoor beveiligingscamera's vaak een infrarood lens zodat ze ook in het donker goede beelden kunnen afleveren.Ezviz buitencamera WiFi

Ezviz buitencamera WiFi


WiFi camera's

Een IP camera wordt gebruikt om beelden naar internet te sturen (de letters IP staan voor het eigen internetadres van de camera). Deze beelden kun je dan overal vandaan live bekijken of opslaan op een netwerkapparaat of in de cloud. De IP camera moet dus wel met internet verbonden worden.

Normaal gesproken gaat dat via het lokale netwerk van het huis of kantoor waar de IP camera hangt. Dat kan via een netwerkkabel maar meestal wordt het draadloze WiFi netwerk gebruikt.

Draadloze IP camera's

Wil je de IP camera helemaal draadloos gebruiken, wat vooral handig is als je hem ergens aan een gevel hangt. Dan moet deze over een accu of batterij beschikken. Je hoeft dan geen netwerkkabel en geen stroomkabel te trekken. Heel handig zijn de outdoor IP camera's met een zonnepaneel. Deze laden zichzelf via zonne-energie op.

Zie ook:
Een IP camera wordt tegenwoordig vaak als bewakingscamera / beveiligingscamera gebruikt. Een goede IP camera is een goede maar ook goedkope beveiligingscamera met veel mogelijkheden. Hierboven vind je de beste IP camera's uit de IP camera test en aanbiedingen van alle goede IP camera's. Je kunt deze beveiligingscamera's / bewakingscamera's daar goedkoop online kopen.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.