Bewakingscamera. Steeds meer mogelijkheden.


Een bewakingscamera wordt steeds interessanter. Zowel voor thuis als op kantoor of bij een ander bedrijfspand. De mogelijkheden van bewakingscamera's nemen steeds meer toe, terwijl de prijzen van een bewakingscamera steeds lager worden.

Via je telefoon de live beelden zien

Bewakingscamera's kunnen tegenwoordig heel makkelijk aan internet gekoppeld worden. Daardoor kun je altijd een kijkje nemen of alles goed gaat, ook op je smartphone. Als er onraad is, kan een moderne bewakingscamera dat constateren, en een bericht naar je telefoon sturen. Zo kun je meteen zien of alles in orde is.

Je kunt dan live de bewakingsbeelden bekijken. Vaak is het dan ook mogelijk via de app en je telefoon de camera te draaien en in te zoomen. Veel moderne bewakingscamera's beschikken over een microfoon zodat je ook kunt horen wat er gebeurt, en als de beveiligingscamera over een speaker beschikt kun je ook met iemand bij de camera praten.

Opslaan van de beelden

Je kunt er ook voor kiezen om (al of niet daarnaast) de beelden op te slaan. Dat kan op de bewakingscamera zelf, maar ook op het netwerk zodat je de beelden langer kunt bewaren.

Ook de beeldkwaliteit van bewakingscamera's neemt steeds meer toe. HD is al standaard, maar FullHD of zelfs de haarscherpe 4K resolutie is mogelijk. Hierdoor behoren de wazige bewakingscamerabeelden tot het verleden en kun je heel scherp op gezichten e.d. inzoomen.

Verder beschikken veel goede beveiligingscamera's over nightview en Wifi (zodat je geen netwerkkabel hoeft te trekken). Een stroomdraad is nog wel nodig tenzij de bewakingscamera op batterijen en/of zonne-energie werkt.

Overzicht alle bewakingscamera's

Kijk in het overzicht met alle bewakingscamera's als je wilt weten wat er allemaal aan beveiligingscamera's te koop is. Je kunt daar ook alle prijzen en specificaties zien, evenals reviews en ervaringen van gebruikers.

Zie ook: Beste bewakingscamera winkels


Onderwerpen:
Beste bewakingscamera, nightview, wifi, ip beveiligingscamera, netwerk bewakingscamera's.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.