Lagere energiekosten met een radiator ventilator

Met een goede radiator ventilator verwarm je een kamer sneller en efficiënter zodat je veel stookkosten bespaart. Hier de beste radiatorventilator en aanbiedingen van deze ventilatoren voor de radiator van je verwarming.


SpeedComfort radiator ventilatorEen handig hulpmiddel om de energierekening naar beneden te krijgen is de radiator ventilator. Dit is een speciale ventilator die je onder of op de verwarmingsradiator plaatst en die de warmte de kamer in blaast.

Dit zorgt er voor dat de lucht in de kamer veel sneller opwarmt. Hierdoor is de kamer sneller op temperatuur en is de CV sneller klaar met het opwarmen. Zodoende wordt het opwarmen van de kamer veel effectiever en kost het daardoor minder gas.

Je kan zo wel meer dan 20 procent op je gasrekening besparen. Met de huidige gasprijzen is dat een enorme besparing in geld. 

Hierboven vind je informatie over de SpeedComfort, de beste radiator ventilator uit de test. Deze radiator ventilator kan op vrijwel iedere verwarmingsradiator geplaatst worden en werkt daarna geheel automatisch.

Via een eigen temperatuurmeter draait de ventilator alleen als de radiator warm is. Anders zou de radiatorventilator als een gewone ventilator werken en dat is nou juist niet de bedoeling. 

Zie ook:
Onderwerp:
Informatie over de radiatorventilator en een link naar de beste radiator ventilator uit de test. Met een radiator ventilator kun je je stookkosten ruim 20 procent naar beneden brengen. Een radiator ventilator zorgt er voor dat de warme lucht de kamer ingeblazen wordt waardoor de ruimte sneller op temperatuur is.

Foto: SpeedComfort radiator ventilator
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.