Slimme radiatorthermostaat


Het is handig als je de temperatuur van een radiator per kamer goed kunt regelen. Het kan nog handiger zijn als je dat vanaf iedere plek met je mobiele telefoon kan regelen. Met een slimme radiatorknop / slimme radiatorthermostaat kan dat.

In combinatie met een slimme huiskamer-thermostaat kun je een heel verwarmingsnetwerk opzetten, maar je kunt veel slimme radiatorthermostaten ook zelfstandig gebruiken. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen in het overzicht met aanbiedingen radiatorthermostaten.

Programmeren en regelen via je smartphone

De slimme radiatorthermostaat maakt via WiFi deel uit van je draadloze netwerk thuis. Dat betekent dat deze via een app op je smartphone van afstand te bedienen is. Met de app maak je een schema op op welke dagen en tijden je welke temperatuur in de kamer wilt hebben, want natuurlijk beschikt een slimme radiatorthermostaat ook over een eigen thermometer die de temperatuur in de gaten houdt en kan bijstellen.

Kom je een dag wat eerder dan huis dan gewoonlijk, dan kun je voor vertrek de temperatuur in één van de kamers vast wat hoger zetten. Ben je later? Dan zet stel het verwarmen wat uit. Omdat je met een slimme radiatorthermostaatkraan de verwarming per kamer regelt geeft het vele mogelijkheden. Vanuit de huiskamer zet je met je telefoon vast de verwarming op je slaapkamer of studeerkamer aan zonder dat je daarvoor naar boven hoeft te lopen.


Slaapkamer, badkamer, studeerkamer

Ook in de badkamer is zo'n slimme radiatorthermostaat erg handig omdat je de temperatuur los van de temperatuur in de rest van de woning kunt regelen. Je zorgt ervoor dat de temperatuur 's in de badkamer morgen bij opstaan aangenaam is, en/of je zet de temperatuur via je mobiele telefoon even wat hoger voordat je gaat douchen.

Natuurlijk kosten deze slimme radiatorthermostaten geld, maar ze leveren niet alleen gemak en comfort op, ze zorgen in de meeste gevallen ook voor een flinke energiebesparing omdat de verwarming in een kamer veel minder vaak onnodig brandt.

Let er bij de aanschaf van een slimme radiatorknop wel rekening mee dat sommige van deze slimme radiatorthermostaten alleen samenwerken met een bepaald smart homesystem, dat is bijvoorbeeld het geval met Honeywell EvoHome radiatorthermostaten.

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen, maar ook voor reviews en ervaringen van gebruikers, bij de bovenstaande aanbiedingen van slimmer radiatorthermostaten.

Zie ook:


Onderwerp:
Een radiatorthermostaat is een thermostaat die je op de radiator aansluit zodat je de temperatuur van alleen die ruimte apart kunt regelen. Ideaal voor een werkkamer of studeerkamer. Er zijn ook slimme radiatorthermostaten die je kunt programmeren en waarmee je de temperatuur met je smartphone kunt regelen. Kijk hierboven voor de aanbiedingen van slimme radiatorthermostaten en andere thermostaten voor een radiator.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.