Consumentenbond: TomTom beste navigatiesysteem

Bij de losse navigatiesystemen behoort de TomTom al jaren tot de top. Zo testte de Consumentenbond bijvoorbeeld een TomTom navigatiesysteem als beste koop.


Als je een nieuw navigatiesysteem voor in de auto koopt, overweeg dan eens een Tom Tom. De TomTom navigatiesystemen zijn namelijk de grote winnaar van de navigatiesysteem test van de Consumentenbond.


De wat oudere TomTom Start 25M is volgens de Consumentenbond het beste navigatiesysteem voor in de auto gevolgd door het kleinere model, de 20M, die als Beste Koop werd uitgeroepen. Kijk op TestResults.nl voor de uitslag van de navigatiesysteem test van de Consumentenbond en voor meer informatie over de TomTom Start navigatiesystemen die als beste uit de test kwamen.

En ook andere TomTom navigatiesystemen deden het erg goed. De TomTo Go serie eindigde achter de 25M en de 20M op de plaatsen 3 tot en met 7. De beste niet-TomTom is de Garmin Nüvi 2659 LM.

Pas achter de TomTom Start, de TomTom Go en de Garmin Nüvi navigatiesystemen vinden we de Mio's. Het best geteste Mio navigatiesysteem is de Mio Spirit 5450 LM op plaats 19. Bij Mio is de Consumentenbond niet zo te spreken over de timing van de instructies en de afleesbaarheid van het scherm. De TomTom navigatiesystemen hebben hun hoge notering vooral te danken aan hun software die gebruiksvriendelijk is en goed navigeert.

Tip: Op Beste Navigatiesysteem Kopen vind je nog veel meer testen van navigatiesystemen. Ook zijn daar de Navigatiesysteem Top 10 en de goedkoopste aanbieders te vinden. Via de Navigatiesysteem Keuzehulp op die pagina kun je heel makkelijk en snel het voor jou beste navigatiesysteem tegen de laagste prijs vinden.


Zie ook:
Het is al weer enige jaren terug, maar de Consumentenbond heeft een TomTom Start navigatie systeem als beste koop in de navigatiesysteem test getest. Nog steeds behoort TomTom tot de beste losse navigatiesystemen. 

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.