Navigatiesystemen met gratis updates kaarten


Er wordt regelmatig aan straten gesleuteld. Er worden bijvoorbeeld nieuwe wegen aangelegd, omgelegd, éénrichtingsverkeer ingesteld en maximum snelheden aangepast. Dit betekent dat je navigatie voor in de auto in de loop der tijd verouderd. Regelmatig updaten is dan ook aan te raden om niet letterlijk de weg kwijt te raken. Maar bij lang niet alle navigatie zijn de updaes gratis. Daarom hier een overzicht van navigatiesystemen met gratis updates van de kaarten.


Bij deze navigatiesystemen krijg je gratis updates

Kijk bij alle navigatiesystemen met gratis updates om te zien bij welke navigatie de updates gratis zijn.

Gelukkig bieden steeds meer fabrikanten voor navigatiesystemen voor in de auto gratis updates aan. Maar bij hun goedkoopste aanbiedingen wil dat nog wel eens niet het geval zijn. Ook goedkopere en minder bekende merken willen de gratis updates nogal eens buiten de aanbieding houden. Meestal kun je dan wel updaten, maar hangt er aan die update een pittig prijskaartje. Dat wil je natuurlijk voorkomen, het is dan ook verstandig bij de keuze van een nieuw navigatiesysteem rekening te houden met eventuele gratis kaartupdates.

Tip: De beste navigatiesystemen uit de test, de goedkoopste online aanbieders, de navigatiesysteem top 10, een navigatiesysteem keuzehulp waarmee je het voor jou persoonlijk beste navigatiesysteem kunt vinden: Je kunt dit allemaal vinden op Beste Navigatiesysteem Kopen.

Vooral inbouw-navigatie is vaak verouderd

Vooral bij inbouw-navigatie, die vaak al in de auto zit als je deze koopt, kan er nogal eens sprake zijn van verouderde kaarten en kaartupdates die alleen tegen betaling mogelijk zijn. Deze kaartupdates zijn soms zo duur dat mensen er voor kiezen een tweede (mobiel) navigatiesysteem aan te schaffen, met gratis updates. Met één update ben je er immers niet. Na een paar jaar zijn de kaarten al weer sterk verouderd.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle auto-navigatie met gratis updates.

Productselectie: Bol.com

Onderwerpen:
Navigatie update gratis, navigatiesystemen met gratis update kaarten, gratis update navigatie auto.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.