Magnetische autohouder voor smartphone, navigatie of tablet

Om je telefoon in de auto op je dashboard te bevestigen heb je geen zuignappen of schroeven meer nodig. Voor iedere smartphone, tablet of andere gadget zijn er tegenwoordig magnetische autohouders te koop. Met zo'n magnetische autohouder plak je je telefoon eenvoudigweg vast aan het dashboard.


Een goede magneet van een autohouder kan wel krachten tot 5G weerstaan. Dat is andere koek dan zo'n zuignap die regelmatig loslaat!

Er zijn magnetische autohouders voor specifieke smartphones of tablets, maar ook universele autohouders met magneet waarmee je zelfs je stokoude Nokia op het dashboard kunt plakken.

Het principe is doodsimpel. Je plakt een (heel kleine) magneet op de gewenste plek op het dashboard, en een andere magneet op de telefoon, tablet of navigatiesysteem. Het magnetisme doet de rest. De smartphone / tablet / navigatie zit muurvast tot je hem loshaalt.


Ideaal voor wie zijn smartphone of tablet als navigatiesysteem in de auto gebruikt. Maar ook handig voor wie het zat is dat de zuignap van zijn TomTom telkens loslaat. Soms zijn oplossingen heel eenvoudig!

>>> TIP: Magnetische autohouders kun je goedkoop kopen bij de aanbevolen winkels genoemd in Beste Autohouder Kopen.

Foto's: Tetrax
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.