Test beste lichtwekker (Wake Up Light)


Philips heeft met zijn Wake Up Light de lichtwekker uitgevonden. Inmiddels zijn er talloze andere fabrikanten die ook zo'n soort wekker hebben uitgebracht. Maar zijn deze lichtwekkers beter dan de Philips Wake Up Light?


Medisa, Breurer, Thomson, Davita, Ecomed en nog veel meer fabrikanten maken tegenwoordig varianten op de Wake Up Light daglichtwekker. Het zijn wekkers die je 's morgens op een heel natuurlijke manier wekken op dezelfde manier als de zon dat doet. De lichtwekker begint enige tijd voor je wakker moet worden heel zacht te branen, en gaat langzaam en regelmatig steeds meer licht geven. Net als de zon die opkomt.

Zodoende wordt je op een natuurlijke manier wakker. Net alsof je van de opkomende zon wakker wordt, maar dan op de tijd die jij hebt ingesteld. Zo wakker worden is veel relaxter en natuurlijker dan van een jammerende wekker.

Maar doen al die andere lichtwekkers dat net zo goed als de Philips Wake Up Light? De Duitse vergelijkingssite Vergleich.org testte dat uit. Wat is de beste daglichtwekker? Kijk hier voor de testresultaten.

Of kijk op Beste Wake Up Light Kopen voor de lichtwekker top 10 en de goedkoopste online aanbieders van wake up lights.

Zie ook: Meer tips wake up lights
Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.