Consumentenbond test Epson weer als beste inkjet printer

In een Consumentenbond test is een Epson printer als beste inkjet printer getest.

Epson beste inkjet printer Consumentenbond test

Verleden jaar was de Epson XP-820 volgens de Consumentenbond de beste inkjet printer . Ook dit jaar is een Epson printer uitgeroepen tot de beste inkjet printer.


Dit jaar valt deze eer te beurt aan de Epson XP-630 uit de Epson Expression Premium serie. De Epson XP-630 is met afstand de beste inkjet printer zonder dat deze inkjet er op onderdelen echt uitspringt. Het is een echte allrounder, die op alle onderdelen goed presteert. mooi printwerk aflevert en veel mogelijkheden kent. Het inktverbruik van deze inkjetprinter is gemiddeld.

Let op! De test van de Consumentenbond waarin deze Epson printer als beste inkjet printer is getest is een oude test (Consumentengids januari 2016). Veel nieuwere testen zijn te vinden bij de testen van inkjet printers. Kijk daar voor de beste inkjet printer uit nieuwere vergelijkende testen.

Meer goede inkjet printers

Met de XP-820 en de Epson XP-760 voert Epson de ranglijst bij de Consumentenbond aan, en ook Brother komt goed uit de test van inktjets. De Brother MFC-J88ODW is derde op de lijst en de Brother DCP-J412ODW is uitgeroepen tot Beste Koop.

Epson beste inkjet printer Consumentenbond test


De Brother DCP-J412ODW inkjet printer is niet alleen voordelig in aanschaf, deze inkjet is ook opvallend goedkoop in het gebruik. Bij een gemiddeld gebruik ben je jaarlijks zo'n 45 euro kwijt, dat is bijzonder weinig (er zijn printers waarbij het verbruik in de honderden euro's loopt). Overigens kan het nog veel goedkoper want het jaarverbruik ligt bij de Epson Ecotank op 4 euro per jaar! Deze extreem zuinige inkjet printer (die met hervulbare inkttanks werkt) is echter wel duur in aanschaf en levert minder goed printwerk af.

Zie ook: Printer tips

Sleutelwoorden
Beste printer consumentenbond test, Epson, beste koop, beste inkjet printer, printers getest, test printer, reviews
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.