Waar koop je de goedkoopste inktcartridges?

Inkt voor je printer kun je tegenwoordig probleemloos kopen bij bijna iedere computerwinkel, boekhandel en inktshop en zelfs bij drogisterijen en supermarkten.Maar wil je zo min mogelijk betalen voor dit "zwarte goud", dan doe je er verstandig aan goedkoop je inktcartridges via internet aan te schaffen.

De gespecialiseerde winkels op internet verkopen de printerinkt namelijk veel goedkoper dan de normale winkels. De goedkoopste inktcartridges koop je dus online. Beste Kopen, een website met consumenteninformatie, heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders van goedkope inktcartridges en andere goedkope printerinkt. Bij deze winkels kun je veel voordeliger inktcartridges en toners met printerinkt kopen dan in de lokale printerwinkel.

Gratis inkt

De Inkclub is de meest bekende online aanbieder van printerinkt. Inkclub is een spotgoedkope leverancier van inktcartridges, toners, printerpapier, fotopapier en andere print-artikelen. Vooral voor nieuwe klanten zijn de aanbiedingen spectaculair. Nieuwe klanten kunnen een inktpatroon bestellen voor € 0 of krijgen een pak duur printerpapier gratis.

Zie ook: Printer tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.