Gratis Kobo app: Gratis e-book reader voor PC, laptop, telefoon of tablet

Kobo is één van de belangrijkste fabrikanten van e-readers. Maar wist je dat ze ook een gratis e-book reader ter beschikking stellen waarmee je e-books kunt lezen op je computer, tablet of smartphone?

Kobo gratis e-book reader app en software


Dat klinkt als zichzelf in de vingers snijden, maar Kobo is ook een grote internationale verkoper van e-books. En met deze gratis e-book reader software en app vergroten ze natuurlijk wel hun markt voor e-books.

Honderdduizenden e-books om te lezen

En die markt voor e-bools is enorm groot (en wordt steeds groter). Kijk maar in het overzicht met circa 300.000 e-books wat er allemaal aan elektronische boeken te downloaden is. Via de Kobo app kun je deze ebooks ook op je laptop, PC of tablet lezen.

Gratis Kobo app

De Kobo software is beschikbaar voor PC en laptop (Windows, Apple),  Chromebook, smartphone en tablet (Android) en iPhone en iPad. Op alle apparaten met deze besturingssystemen kun je zodoende e-books downloaden uit de Kobo store en bij andere aanbieders zoals Bol.com en Amazon en deze e-books natuurlijk ook lezen.

En met de Kobo app op je computer, tablet of smartphone kun je niet alleen lezen, maar ook notities aan de boeken toevoegen, bladwijzers plaatsen, tekst markeren en alles wat er nog meer op een e-reader kan. 

Ook kent deze gratis software een nachtmodus en je kunt het lettertype en de lettergrootte zelf kiezen. Kortom, met de Kobo software maak je van je PC, smartphone of tablet een echte e-reader.

Download gratis de Kobo software en apps

Zie ook: Tips e-readers en e-books


Onderwerp:
Wil je een e-book lezen op je mobiele telefoon (Android smartphone of Apple iPhone), laptop (Windows, chromebook of MacBook), PC (Apple iOS of MS Windows) of tablet (Android of iPad), het kan met de gratis e-book reader van Kobo. Deze maakt van een computer, telefoon of tablet een echte e-reader.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.