Beste daglichtlamp kopen. Fit met lichttherapie

De beste daglichtlampen voor lichttherapie. Met aanbiedingen beste en goedkoopste winkels en de daglichtlamp test.

Beste daglichtlamp kopen lichttherapie

Lichttherapie is een mooie naam voor lampen en andere producten die je helpen gezond en positief de winter door te komen. Veel lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door een gebrek aan licht. Lichttherapie helpt je deze klachten voorkomen. 

Voor deze lichttherapie wordt een daglichtlamp gebruikt. Dat is een lamp die daglicht simuleert. Een paar minuten per dag voor een daglichtlamp zitten is voldoende.

Let op! Verwar een daglichtlamp niet met een lichtwekker / wake up light, dat is een heel ander apparaat. (zie: beste lichtwekker kopen).

Beste winkels voor een lichttherapie daglichtlamp

Dit zijn de beste winkels met daglichtlampen voor lichttherapie:


Beste daglichtlamp test

Wat is de beste daglichtlamp? Bij de beste daglichtlamp test kun je zien welke daglichtlampen er als beste daglichtlamp uit diverse tests zijn gekomen. Deze tests zijn door experts van diverse organisaties uitgevoerd.

Beurer daglichtlamp lichttherapie

Beurer daglicht lamp lichttherapie

Hoe werkt lichttherapie met een daglichtlamp?

Lichttherapie via een daglichtlamp is een remedie tegen het tekort aan daglicht dat veel mensen in herfst, winter en het vroege voorjaar ervaren. Dit gebrek aan daglicht uit zich in vermoeidheid, somberheid, stemmingwisselingen, maar ook in slapeloosheid. Door het gebrek aan zonlicht voelt men zich moe en futloos. 

Met een lichttherapie daglichtlamp geef je je lichaam toch de benodigde hoeveelheid zonlicht (al is dat dan slechts een simulatie). Hoewel je dagelijks maar enkele minuten voor de lichttherapie lamp hoeft te zitten voel je je weer fit en actief. De ervaringen van gebruikers van een daglichtlamp zijn heel positief.

Daglicht therapie met een daglichtlamp kan gewoon thuis. Zo'n energie lamp kost maar een paar tientjes. Je hebt ze in het formaat van een grote of kleine lamp, maar ook als bril. De vorm is niet zo belangrijk, het gaat er maar op dat je het "daglicht" in je ogen krijgt. Als hoef je niet eens in het licht te kijken. 

Dat is ook voordeel van een daglichtlamp ten opzichte van een daglichtbril. Bij de daglichtbril ben je even non actief (al kan dat ook even lekker zijn). Bij de daglichtlamp kun je tijdens de paar minuten lichttherapie gewoon doorwerken, lezen of TV kijken. Zolang de daglicht lamp maar op je gezicht is gericht.


Lichttherapie lichtbril Propeaq


Lichttherapie lichtbril Propeaq


Ook de kleur die de lichttherapie gebruikt maakt niet uit. Soms geeft een daglichtlamp blauw licht, soms geeft een daglichtlamp wit licht. Voor het effect maakt de kleur van dit daglicht niet uit, je lichaam en geest interpreteren dit als zonlicht.

Kies je beste daglichtlamp

Gebruik de bovenstaande link naar de Bol.com aanbiedingen om je beste daglichtlamp te vinden. Daar staat namelijk een daglichtlamp keuzehulp met een honderdtal goede daglichtlampen.

Door je wensen en eisen aan te vinken kun je snel en makkelijk de voor jou beste daglichtlamp tegen de goedkoopste prijs vinden. 

Goede daglicht lampen voor lichttherapie worden onder andere gemaakt door Beurer, Medisana, Lumie, Innolux en Dayvia, bij de bovenstaande daglichtlamp aanbiedingen vind je ze allemaal, en bij de beste daglichtlamp test vind je de beste lichttherapie lampen volgens de laatste tests.

Bij de aanbiedingen vind je ook de lichtbril aanbiedingen. Goede lichttherapie brillen worden onder andere gemaakt door Medisana, Porpeaq, Liroma, Ayo en Luminette.

Daglichtlamp top 10

In de daglichtlamp top 10 vind je de meest populaire en hoogst gewaardeerde daglichtlampen van dit moment. Kijk hier voor de beste daglichtlampen.


Meer informatie en tips daglichtlampen

Hieronder vind je een selectie met artikelen met informatie en tips over daglichtlampen voor lichttherapie. We kijken hier onder andere naar de kwalen die je met lichttherapie door middel van een daglichtlamp kunt voorkomen, verhelpen of verminderen. 

Zie ook:


Onderwerpen:
Op bovenstaande pagina kijken we naar de beste daglichtlampen en de beste winkels waar je een goede daglichtlamp goedkoop kunt kopen. Ook kijken we naar de effecten van lichttherapie door middel van een daglichtlamp op je lichaam en geestelijke gesteldheid.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.