Beste activity tracker / stappenteller kopen. Aanbiedingen, tips, informatie

Een activity tracker is een handig hulpmiddel dat je helpt om gezond te leven, met voldoende lichaamsbeweging. De activity tracker wordt ook wel stappenteller genoemd omdat hij het aantal stappen kan meten. Maar een goede activitytracker / stappenteller kan veel meer meten. De afstand die je loopt in meters, maar vaak ook het aantal verbrande calorie├źn, je slaappatroon en het aantal beklommen traptreden. Soms is een activity tracker voorzien van een hartslagmeter zodat ook je inspanning gemeten. kan worden.

Kijk verderop deze pagina voor aanbiedingen van goede activitytrackers en goede stappentellers bij de beste winkels.

Stappenteller Xiaomi

Stappenteller / activity tracker XiaomiDe mogelijkheden van een goede activity tracker / stappenteller komen sterk overeen met die van een sporthorloge. Op het verschil tussen een activitytracker en een sporthorloge gaan we verderop in. Eerst kijken we naar de beste winkels om goedkoop een activity tracker te kopen, de beste activity trackers / beste stappentellers uit de test en de meest verkochte activity trackers.

De beste winkels om een activity tracker goed koop te kopen

Ben je op zoek naar een goede activity tracker / stappenteller? Kijk dan bij onderstaande webshops. Deze winkels bieden online het grootste aanbod aan activity trackers en vragen daar de laagste prijzen voor.


Activitytracker keuzehulp

Ben je er nog niet uit welke activity tracker je wilt kopen? Kijk dan bij de bovenstaande activitytracker aanbiedingen van Bol.com. Daar kun door je wensen en eisen aan te vinken heel makkelijk en snel een selectie maken uit meer dan 350 activitytrackers / stappentellers. 

Zo zie je razendsnel wat voor jou de beste activity trackers zijn.

De meeste informatie over activity trackers in het algemeen vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van activity trackers bij Coolblue. Ook Coolblue heeft een heel goede activity tracker keuzehulp, maar hierin zijn minder stappentellers opgenomen dan bij Bol.com.

Activity tracker top tien

Welke activity trackers zijn momenteel het meest in trek? Een overzicht van de meest populaire activity trackers van de afgelopen maand vind je in de activity tracker top 10. Hier vind je de recente activity trackers / stappentellers waarover de gebruikers het meest tevreden zijn.

Beste activity tracker uit de test

Wat is de beste activity tracker? Bij de beste activity trackers uit de test vind je een overzicht van beste activity trackers uit diverse testen. De beste activity trackers in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook de beste activity tracker voor kinderen.

Verschil activity tracker en sporthorloge

Maar wat is nou het verschil tussen een activity tracker en een sporthorloge? Deze verschillen kunnen minimaal zijn. Ook een sporthorloge meet de lichamelijke activiteiten en ook een activity tracker geeft de tijd aan.

De beste sporthorloges geven meer informatie dan een activity tracker. Ze helpen bijvoorbeeld via een app om een trainingsprogramma samen te stellen. Maar kijk uit, een eenvoudig (en goedkoop) sporthorloge kan vaak minder dan een goede activity tracker. De grenzen tussen een stappenteller, activity tracker, sporthorloge en smartwatch zijn in de praktijk erg vaag.

Stappenteller / activity tracker Fitbit

Activity tracker / stappenteller FitbitMeer informatie en tips activity trackers / stappentellers

Goede activity trackers en stappentellers worden onder andere gemaakt door Fitbit, Polar, Xiaomi, Garmin, Samsung en Huawei, maar ook door minder bekende fabrikanten. Bij de aanbevolen winkels bovenaan vind je ze allemaal.

Bij de aanbiedingen van Bol.com en Coolblue (zie bovenaan) kun je heel makkelijk door voor jou beste activity tracker vinden, bijvoorbeeld door de gewenste ondersteunde activiteiten aan te geven (lopen, fietsen, zwemmen, fitness e.d.), maar ook door extra functionaliteiten aan te geven zoals het registreren van het slaappatroon, het meten van de hartslag, het gebruik onder water.

Wil je meer weten over activity trackers? Of wil je meer advies voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste activity tracker of beste stappenteller? Kijk dan bij de onderstaande artikelen.


Samenvatting:
Een goede activity tracker is tegenwoordig veel meer dan alleen een stappenteller. Je kunt er heel verschillende sporten en activiteiten mee meten. Hier boven meer informatie en de aanbiedingen van activity trackers en stappentellers bij de beste winkels waar je goedkoop een goede stappenteller of goede activity tracker kunt kopen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.