Al deze oortjes hebben een heel goede accu

Deze oordopjes voor muziek hebben een goede accu die vele uren muziek kan afspelen voor je opnieuw moet opladen.

RHA oortjes met beste accu

Het is vervelend als je draadloze oortjes hebt en je regelmatig wordt geconfronteerd met oordopjes met een lege accu. Daarom kijken we hier naar oortjes met een heel goede accu.


Draadloze oortjes kunnen hun stroom niet via het snoertje van de telefoon betrekken, maar hoe klein ze ook zijn, de oordopjes hebben wel stroom nodig. Daarom is elk oortje voorzien van een piepkleine accu.

Zo'n oortje heeft maar weinig stroom nodig, dus groot hoeft de accu niet te zijn. Toch is er veel verschil in de capaciteit van de accu van oortjes. Je hebt oortjes die je 5 of 6 uur kunt gebruiken voor ze weer opgeladen moeten worden, maar ook oortjes die maar stroom voor 2 uur hebben.

Maar niet alleen de capaciteit van de ingebouwde accu is belangrijk, ook die van de accu in de oplaadcase.

Capaciteit oplaadcase

Opladen van de oortjes doe je via een meegeleverde oplaadcase. Dit is een doosje waarin je de oortjes kunt bewaren, maar ook een doosje die meteen als oplader dienst doet.

Ook in deze oplaadcase zit een accu, zodat de oplaadcase als powerbank voor de oortjes dienst kan doen. En deze accu levert vaak genoeg stroom om de oortjes diverse malen op te laden. Volledig opladen kost vaak een uurtje, maar als je de oordopjes iedere keer dat je ze niet gebruikt wegbergt in de oplaadcase kun je deze vele uren gebruiken voordat je met de oortjes en oplaadcase richting stopcontact moet.

Deze oortjes hebben de beste accu

Kijk bij de oortjes met een accu capaciteit van 10 uur of meer voor alle goede oortjes met een zeer hoge accu capaciteit. Deze is minimaal 10 uur maar kan wel oplopen tot meer dan 16 uur bij de beste oortjes op dit gebied.

Zie ook: 


Samenvatting:
Als je veel en langdurig met je draadloze oortjes op pad bent is het belangrijk dat deze oortjes over een goede accu beschikken. Daarom hier goede oortjes  met een goede accu die minstens 10 uur stroom levert. Je vindt hier ook verwijzingen naar de beste oortjes uit de test en naar de beste winkels om deze oortjes goedkoop te kopen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.