Beste muurbeugel om de TV strak tegen de wand te hangen


Als je de TV aan de muur bevestigd kun je kiezen voor een ophangsysteem voor de TV die je kunt draaien en kantelen, maar ook een wandbeugel waarbij je de televisie strak tegen de muur hangt is een goede optie. Weliswaar kun je zo'n muurbeugel niet draaien, maar een TV plat tegen de muur is wel een prachtig gezicht. Hier de beste muurbeugels om de TV plat tegen de muur te bevestigen.Beste ophangsystemen TV

Met name het Nederlandse Vogel's en het Duitse Hama maken bijzonder goede ophangsystemen voor de de televisie, waaronder ook heel goede muurbeugels waarbij je de TV strak tegen de muur aan kunt hangen. Met zo'n TV beugel lijkt de televisie wel een schilderij of foto aan de muur.

Omdat er steeds meer televisies komen die een foto, schilderij of andere afbeelding kunnen weergeven als ze niet gebruikt worden is het tegenwoordig extra aantrekkelijk om te kiezen voor een muurbeugel waarbij je TV strak tegen de muur aan "plakt".

Kijk bij de beste TV beugels (vast) op TestResults.nl welk van deze muurbeugels de beste TV ophangsystemen zijn.

De beste plek voor de muurbeugel

Dat je een televisie via de muurbeugel niet kunt draaien of kantelen hoeft geen nadeel te zijn. Als een TV op een meubel staat draai je deze immers ook niet. Het is wel zaak dat je de muurbeugel op de juiste positie plaatst.

Natuurlijk plaats je de TV recht voor de plek waarvandaan televisie wordt gekeken. Wat betreft de hoogte, ideaal is de plek waarbij niet het midden maar tweederde van het scherm op ooghoogte zit (waarbij het grootste deel onder ooghoogte).

Veel mensen hebben de neiging de TV hoger te hangen, maar dat is te hoog. Je krijgt dan bij langere tijd achtereen televisie kijken last van je nek.

Tip: Op Beste TV Beugel Kopen vind je de beste winkels om voordelig muurbeugels voor je televisie en andere TV beugels goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer tips televisie
Foto: Vogel's
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.