Beste hogedrukreiniger om de auto te wassen

Zoek je een goede hogedrukreiniger voor het wassen van de auto? Deze hogedrukreinigers zijn daar het best in.

Beste hogedrukreiniger auto wassen Karcher

Met een hogedrukreiniger kun je veel verschillende spullen onder hoge druk schoonspuiten. Je straat en schutting, maar ook je auto, tuingereedschap, tuinmeubelen, fiets, caravan en veel meer. Maar voor de ene taak kan een hogedrukspuit beter geschikt zijn dan voor de andere taak. Hier kijken we naar de beste hogedrukreinigers voor het wassen van je auto.


De auto schoonspuiten met een tuinslang heeft maar weinig resultaat. Weliswaar spuit je het stof er dan af, maar aangekoekt vuil en vogelpoep blijft gewoon zitten. Met een hogedrukreiniger maak je de auto wel goed schoon, en het is heus niet slecht voor de lak. Niet voor niets gebruiken ze ook bij de professionele autowasstraten gebruik van hogedrukspuiten.


Hogedrukreinigers het best geschikt voor de auto

Niet iedere hogedrukspuit voor consumenten is even goed geschikt voor het wassen van de auto. Kijk bij de beste hogedrukreinigers voor de auto welke hogedrukspuiten wel goed geschikt zijn om de auto te wassen.

Zo was je de auto met een hogedrukreiniger

Om goed en zonder kans op lakschade de auto te wassen met een hogedrukspuit kun je het beste de volgende regels in acht nemen.

  • Hou 20 tot 30 centimeter afstand, anders komt de straal wel heel hard aan.
  • Gebruik om dezelfde reden geen vuilfrees en zet een krachtige hogedrukreiniger niet in de hoogste stand.
  • Blijf de spuit bewegen en richt niet te lang op één plek.
  • Je kunt beter schuin op de auto richten (een hoek van circa 45 graden) dan recht. Dan spuit je vuil beter weg.
  • Met een roterende wasborstel maak je de auto het best schoon.

Roterende wasborstel op je hogedrukspuit

Verreweg de meeste aanbevolen hogedrukreinigers voor de auto (zie hierboven) beschikken over een roterende wasborstel. Dit is een borstel die je op de hogedrukspuit plaatst en waarmee je langs de contouren van de auto gaat. Zelf draaien of wrijven hoeft niet, alleen de watergevende draaiende borstel er langs halen.

Gebruik wel een zachte wasborstel op je hogedrukreiniger en spuit de auto eerst schoon om te voorkomen dat er vuildeeltjes tussen de borstelharen komen die krassen kunnen veroorzaken. Het gebruik van de wasborstel is een nabehandeling om je auto extra schoon te maken.

Meer goede hogedrukreinigers en goedkope aanbieders

Kijk bij de bovenstaande beste hogedrukreinigers voor de auto voor de aanbevolen hogedrukspuiten voor het wassen van een auto of kijk op Beste Hogedrukreiniger Kopen voor meer goede hogedrukreinigers en de beste winkels om deze hogedrukspuiten goedkoop te kopen.

Je vindt op Beste Hogedrukreiniger Kopen onder andere de beste hogedrukreinigers uit de test, de beste winkels om een hogedrukreiniger goedkoop online te kopen, de hogedrukreiniger top 10 en tips voor bij het kiezen van de voor jou beste hogedrukreiniger.

Zie ook:


Foto: Auto wassen met een Karcher hogedrukreiniger


Samenvatting:
Niet iedere hogedrukreiniger is even goed geschikt voor het wassen van de auto. Hierboven goede hogedrukreinigers waarmee je veilig de auto kunt wassen en tips voor bij het auto wassen met een hogedrukreiniger.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.