Soundbar met WiFi

Gebruik je soundbar ook als netwerk speaker, inclusief multiroom mogelijkheden en zelfstandig streamen van muziek van internet zoals Spotify en internetradio.
 

Als een soundbar over WiFi beschikt kun je deze draadloos in je netwerk opnemen. Dit maakt het streamen van muziek naar de soundbar een stuk eenvoudiger. Ook is het soms mogelijk de WiFi soundbar met andere WiFi speakers te koppelen. Je kunt de WiFi soundbar dan in een multiroom netwerk opnemen.

Bovendien zijn veel soundbars met WiFi in staat om zelfstandig (dus zonder tussenkomst van een smartphone of computer) contact te maken met streamingdiensten zoals Spotify en Deezer. Kortom, ondersteuning van WiFi voegt veel mogelijkheden aan de soundbar toe.

WiFi soundbars

Kijk bij de soundbars met WiFi voor alle goede soundbars die over WiFi beschikken. Je vindt daar meer dan 80 goede soundbars met WiFi. Allemaal soundbars van goede kwaliteit, gemaakt door goede fabrikanten van speakers zoals Samsung, Sonos, JBL, Harman Kardon, Bowers & Wilkins (B&W), LG, Denon, Yamaha en Philips.

Of kijk op Beste Soundbar Kopen voor meer goede soundbars en hun goedkoopste aanbieders.


Een soundbar als volwaardig speaker voor de woonkamer

Deze streaming mogelijkheden voegen veel mogelijkheden toe aan je soundbar. Dat is fijn, want het is zonde om een goede soundbar te kopen om deze alleen in combinatie met je televisie te gebruiken. 

Een goede soundbar kan tevens de speakers in de huiskamer vervangen. Eventueel kun je de soundbar nog uitbreiden met losse speakers en een losse subwoofer als je daar prijs op stelt.

Meer mogelijkheden dan met alleen bluetooth

Ook een soundbar met Bluetooth kun je gebruiken om muziek vanaf je telefoon naar de soundbar te streamen, maar de mogelijkheden van WiFi gaan verder zoals je hierboven kunt lezen. Doordat de soundbar deel uitmaakt van het netwerk kan deze vaak ook zelfstandig streaming taken uitvoeren.

Normaal gesproken ondersteunen WiFi soundbars tevens bluetooth. Je kunt dan op beide manieren muziek naar je soundbar streamen. Bluetooth kan makkelijk zijn om een snelle connectie vanaf je telefoon te maken. Of natuurlijk vanaf de televisie.

Zie ook: Meer tips soundbars

Foto: Samsung


Onderwerpen:
Kijk hier boven voor alle goede soundbars met wifi. Een WiFi soundbar maakt connectie met je WiFi netwerk, zodat je draadloos vanuit je hele netwerk muziek kunt streamen. Dus niet alleen vanaf je TV. Een goede WiFi soundbar ondersteunt tevens bluetooth. Ook kun je er muziek vanaf internet mee afspelen (bijv. Spotify of internetradio) en vaak kun je een soundbar met WiFi deel uit laten maken van een multiroom audio netwerk. Kies voor de beste soundbar met WiFi en je hebt geen woonkamerspeakers meer nodig.
 
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.