Soundbar met WiFi


Als een soundbar over WiFi beschikt kun je deze draadloos in je netwerk opnemen. Dit maakt het streamen van muziek naar de soundbar een stuk eenvoudiger.


Muziek streamen via het netwerk
Bovendien zijn veel soundbars met WiFi in staat om zelfstandig (dus zonder tussenkomst van een smartphone of computer) contact te maken met streamingdiensten zoals Spotify en Deezer, en in combinatie met een daarvoor geschikte WiFi-speaker kun je een multiroom audio-netwerk opzetten. Kortom, ondersteuning van WiFi voegt veel mogelijkheden aan de soundbar toe.

Soundbars met WiFi
Kijk bij de soundbars met WiFi voor alle goede soundbars die over WiFi beschikken. Of kijk op Beste Soundbar Kopen voor meer goede soundbars en hun goedkoopste aanbieders.

Een volwaardig speaker systeem voor de woonkamer
Deze streaming mogelijkheden voegen veel mogelijkheden toe aan je soundbar. Dat is fijn, want het is zonde om een goede soundbar te kopen om deze alleen in combinatie met je televisie te gebruiken. Een goede soundbar kan de speakers in de huiskamer vervangen. Eventueel kun je de soundbar nog uitbreiden met losse speakers en een losse subwoofer als je daar prijs op stelt.

Meer mogelijkheden dan Bluetooth
Ook een soundbar met Bluetooth kun je gebruiken om muziek vanaf je telefoon naar de soundbar te streamen, maar de mogelijkheden van WiFi gaan verder zoals je hierboven kunt lezen. Doordat de soundbar deel uitmaakt van het netwerk kan deze vaak ook zelfstandig streaming taken uitvoeren.

Overigens zijn er veel goede soundbars die zowel Bluetooth als WiFi ondersteunen. Je kunt dan op beide manieren muziek naar je soundbar streamen.

Zie ook: Meer tips soundbars
Foto: Samsung


Onderwerpen:
Soundbars met wifi, netwerk, draadloos, wifi soundbar.
 
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.