Deze soundbars kun je als bluetooth speaker gebruiken

Overzicht van goede soundbars die je ook als bluetooth speaker kunt gebruiken. Zo heb je een heel goede bluetooth speaker en soundbar in één.


Een goede soundbar kun je ook als speaker voor bijvoorbeeld je smartphone gebruiken. Hier goede soundbars die tevens als bluetooth speaker kunt gebruiken.


In veel gevallen zijn deze soundbars bovendien als WiFi speaker te gebruiken. Kortom, het weergeven van het televisiegeluid is maar één van de vele mogelijkheden van een goede soundbar. De beste soundbars bieden zoveel aansluitmogelijkheden (ook draadloos) en zo'n goed geluid dat je geen andere woonkamer speakers meer nodig hebt.

Kijk hier onder voor een goede soundbar die ook als Bluetooth speaker te gebruiken is.


Een goed geluid en veel aansluit mogelijkheden

Een goede soundbar heeft een dusdanig goed geluid dat je geen andere speakers in je huiskamer meer nodig hebt. Maar dan is het natuurlijk wel van belang dat je je muziek op zo veel mogelijk kunt streamen. Niet alleen vanaf de televisie, maar ook vanaf de DVD-speler, de tablet, de smartphone en de laptop. 

Omdat bij de meeste mensen tegenwoordig de belangrijkste muziekbron is, bijvoorbeeld via Spotify of iTunes, is het belangrijk dat de soundbar meteen als Bluetooth-speaker dienst kan doen.

Dat scheelt weer de aanschaf van een apparaat, en zorgt voor een goed geluid in de huiskamer.

Zie ook: Meer tips soundbars
Foto: LG


Samenvatting:
Kies voor een goede soundbar die ook bluetooth ondersteund. Dan heb je geen aparte bluetooth speaker in je kamer nodig. De beste soundbars. met een goed geluid en veel aansluitmogelijkheden, maken een woonkamer speakers zelfs overbodig.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.