Dashcams met parkeermodus


De parkeermodus is een handige functie voor een dashcam. Deze parkeerfunctie zorgt er voor dat de dashcam automatisch gaat filmen als er een beweging bij de auto wordt geconstateerd. Zo kan er bewijs worden gefilmd als iemand parkeerschade aan je auto maakt of als er sprake is van vandalisme aan je geparkeerde auto.

Hiervoor moet de dashcam zijn uitgerust met bewegingsdetectie, een zogenaamde G-sensor die een beweging constateert en de camera van de dashcam in werking stelt. Er wordt dan een opname gemaakt die op de geheugenkaart van de dashcam wordt opgeslagen. Is er iemand tegen je auto aangereden of op een andere manier schade aan je auto gemaakt, dan kunnen de beelden van de dashcam als bewijsmateriaal worden gebruikt.

Deze handige functie van een dashcam is helaas op lang niet alle dashcams aanwezig. Dashcams waarbij dat wel het geval is kun je vinden in het overzicht met alle dashcams met parkeermodus.

In dat overzicht kun je nog meer gewenste mogelijkheden opgeven en zodoende makkelijk de voor jou beste dashcam tegen de laagste prijs vinden. Zo is het bijvoorbeeld praktisch als de dashcam ook over infrarood nachtzicht beschikt zodat er ook goede opnames gemaakt worden als de parkeerschade of vandalisme 's nachts plaatsvindt.

Goedkope online aanbieders

Online zijn er diverse goedkope aanbieders van dashcams te vinden. Deze online winkels bieden een ruim assortiment goede dashcams aan tegen lage prijzen. Vaak met hoge korting en gratis levering. Op Beste Dashcam Kopen vind je al deze goedkope aanbieders plus de actuele top 10 van dashcams en de best geteste dashcams uit diverse testen van deskundige testorganisaties en experts op het gebied van dashcams.

Zie ook: Meer dashcam tips


Onderwerpen:
Dashcams parkeermodus, g-sensor, dashboardcamera parkeerhulp, nightview, dashcam als parkeercamera.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.