Dashcams met infrarood nachtzicht

Informatie en aanbiedingen infrarood dashcams. Een dashcam met nachtzicht die ook in het donker duidelijke video opnames kunnen maken.


Autorijden doe je niet alleen bij daglicht. Daarom is infrarood nachtzicht een nuttige functie op je dashcam. Want wat heb je aan video als je er niets op ziet omdat het te donker is.

Een dashcam met infrarood nachtzicht zorgt er voor dat je de video ook kunt gebruiken als bewijsmateraal als er 's avonds of 's nachts een ongeluk is gebeurd en je kunt er je nachtelijke ritten mee filmen. Ook is een dashcam met infrarood nachtzicht extra handig in combinatie met een parkeermodus die opnames maakt als er beweging wordt waargenomen bij de auto. Eventueel vandalisme of parkeerschade komt immers extra vaak voor als het donker is. Een dashcam met infrarood nachtzicht kan dit ook voor je filmen als er geen of weinig licht is.

Toch zijn, om de kostprijs laag te houden, lang niet alle dashcams voorzien van nachtzicht. Dit is zeker iets om rekening mee te  houden. Kijk bij de dashcams met nachtmodus voor alle dashcams die ook in het donker goed kunnen filmen.

Beste dashcam kopen

Meer informatie voor het kiezen en kopen van een dashcam vind je op Beste Dashcam Kopen. Daar vind je onder andere de goedkoopste online aanbieders van goede dashcams, de dashcam top 10 en de beste dashcams uit de tests.

Populaire dashcams met infrarood nachtzicht worden gemaakt door onder andere Nextbase, Mio, Garmin, Xiaomi, AZDome, Salora, Pioneer en meer goede fabrikanten van dashcams. In het bovenstaande overzicht met dashcams met nachtmodus vind je ze allemaal. Je kunt daar nog meer gewenste mogelijkheden aanvinken en zo de voor jou beste dashcam met infrarood nachtzicht vinden.

Zie ook: Meer dashcam tips


Samenvatting:
Als een dashcam over infrarood nachtzicht beschikt kun je ook in het donker filmen. Dat is natuurlijk een grote toegevoegde waarde voor als je 's avonds en 's nachts rijdt, maar ook (in combinatie met de parkeermodus) erg handig om vandalisme en parkeerschade in het donker te registreren. Een goede dashcam met infrarood nachtzicht is daarom een aanrader.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.