Slimme koelkast met camera aan de binnenkant

slimme koelkast met camera

Een nieuw snufje bij luxe koelkasten is de aanwezigheid van een camera in de koelkast. Omdat het slimme koelkasten betreft die op het netwerk en internet zijn aangesloten kun je op je telefoon vanuit de supermarkt zien wat er in de koelkast staat.

In de praktijk gaat het meestal om twee camera's voor een volledige dekking van de koelkast. Deze camera's zijn dan van afstand te bedienen. Onder andere Samsung, Siemens, LG en Bosch maken slimme koelkasten met camera (fridgecam).

Kijk in het overzicht alle koelkasten met camera welke koelkasten het betreft en wat deze slimme koelkasten met camera kosten.

Meer mogelijkheden van slimme koelkasten

Een camera (of camera's) aan de binnenkant van een koelkast hebben natuurlijk alleen zin als het een slimme koelkast betreft waarbij je de beelden van de camera op iedere plek via je smartphone kunt bekijken. Zo kun je in de winkel even kijken hoeveel pakken melk er nog in de koelkast staan, of dat er nog een krop sla in ligt.

Maar een slimme koelkast heeft natuurlijk meer mogelijkheden. Wat die mogelijkheden zijn verschilt per koelkast. Kijk daarvoor in het bovenstaande overzicht met alle koelkasten met camera.


De meeste smart koelkasten houden er een compleet voorraadbeheer op na. Iedereen kan zijn wensen van een boodschappenlijstje op een display op de slimme koelkast intikken zodat de koelkast een boodschappenlijstje samenstelt. Als deze boodschappen de koelkast ingaan kan de smart koelkast de houdbaarheidsdatum bijhouden, menu-suggesties doen en veel meer. Kijk in het bovenstaand overzicht met alle koelkasten met camera wat iedere slimme koelkast kan.

Tip: Kijk hier voor de beste aanbieders van koelkasten

Foto en video: Samsung
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.