Lezen in bad? Deze e-readers zijn waterproof

Een e-reader is een apparaat dat niet altijd in droge omstandigheden wordt gebruikt. Sommig mensen lezen graag in bad, en denk eens aan lezen bij een zwembad of op het strand. Of aan een e-reader die in je tas zit als je door een regenbui loopt of fietst.


Waterbestendig (waterproof) is dus een belangrijke eigenschap voor een e-reader. Toch zijn de de meeste e-readers hoogstens bestand tegen spatwater. Er zijn echter een paar echt waterproof e-readers.


Wil je weten welke e-readers geheel waterproof zijn? Kijk dan bij het overzicht van waterbestendige e-readers. Daar vind je de weinige e-readers die helemaal geen probleem met water hebben.

Kobo H2O

De meest bekende waterproof e-reader is de Kobo Aura H2O die enkele jaren terug tot beste e-reader te getest. Deze e-reader kun je gewoon in bad of dobberend in het zwembad gebruiken.

Ook op andere punten is dit een geweldig goede e-book reader. Met heel veel ruimte voor een complete bibliotheek (8 GB), licht (2 ons), ComfortLight Pro licht dat het slapen niet beïnvloed en haarscherp.

Andere goede waterproof e-readers zijn de Kobo Aura ONE en de Kobo Forma.

Kijk voor alle prijzen en specificaties is het bovenstaand overzicht van waterbestendige e-readers. 

Zie ook: Tips e-readers en ebooks
Foto: Kobo

Onderwerpen:
E-reader in bad, waterproof e-readers, koba h2o, test, waterbestendig.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.