Test babyfoons. De beste babyfoon


Wat is de beste babyfoon? Dat hangt mede af van wat je van je babyfoon verwacht. Ga je voor een eenvoudige babyfoon met alleen geluid, of voor een babyfoon met een van afstand te bedienen camera die je ook via internet kunt besturen? Beide soorten babyfoons (en ook de categorie daartussen) zijn getest. Hier de beste babyfoons uit vergelijkende testen.


De beste babyfoons uit deze testen zijn te vinden bij de beste babyfoons uit de tests op TestResults.nl.

Met een moderne babyfoon kun je je kindje heel makkelijk en heel goed in de gaten houden. Het is niet langer nodig met gespitste oren te luisteren of je iets verdachts hoort, je kunt via een camera op ieder moment een kijkje nemen in de kinderkamer of babykamer. Daarbij kun je bij sommige camera-babyfoons zelfs van afstand de camera draaien en knikken, inzoomen, uitzoemen en het kindje toespreken. Als de babyfoon op WiFi aangesloten kan worden is dat zelfs via vanaf iedere andere locatie, via internet, mogelijk. De babyfoon is dan eigenlijk een IP-camera, en ook als zodanig te gebruiken als de kinderen te oud worden voor een babyfoon. Je kunt de babyfoon dan een nieuw leven geven als indoor-beveiligingscamera.


Tip: Op Beste Babyfoon Kopen vind je de goedkoopste winkels van de beste babyfoons. Je vindt er verder de actuele top 10 van babyfoons en een babyfoon keuzehulp om je persoonlijk beste babyfoon te vinden.


Andere functies die we vaak tegenkomen op de beste babyfoons zijn bewegingssensoren en geluidssensoren. Je hoeft dan niet de hele tijd op het schermpje te kijken of het wel goed gaat in de kinderkamer. Zodra er daar beweging of geluid is krijg je daarvan bericht op de app of handheld die bij de babyfoon hoort.

Kijk bij de bovenstaande testen van babyfoons voor alle testwinnaars, van eenvoudige babyfoons tot meer uitgebreide babyfoons met app, wifi en via internet bestuurbare camera.

Foto: Alecto
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.