Beste babyfoon goedkoop kopen. Aanbiedingen, test en tips

Aanbiedingen van babyfoons bij de beste winkels, de babyfoon test en een keuzehulp voor het vinden van je beste babyfoon.

beste babyfoon kopen - aanbiedingen

Een babyfoon heb je in vele soorten. Je hebt eenvoudige draadloze babyfoons die alleen geluid weergeven, maar ook geavanceerde babyfoons met video en internet-connectie. Bij die laatste kun je op je smartphone je baby of kindje via beeld in de gaten houden.

Hieronder vind je de Top 10 van Babyfoons, de beste babyfoons uit de test, een Babyfoon Keuzehulp en de beste winkels om een goede babyfoon goedkoop te kopen.

De beste winkels om een babyfoon te kopen

We beginnen met het laatste. Deze winkels verkopen online een groot aantal goede babyfoons tegen aantrekkelijk lage prijzen.


Babyfoon Keuzehulp

Wil je weten welke babyfoon voor jou persoonlijke de beste babyfoon is? Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van babyfoons bij Bol.com voor hun babyfoon keuzehulp met meer dan 350 babyfoons.

Met deze keuzehulp selecteer je heel snel en makkelijk door voor jou geschikte babyfoons door de gewenste mogelijkheden, opties, prijs e.d. aan te vinken. Verder lees je er gebruikerservaringen, reviews en voordelen en nadelen. 

De beste babyfoons uit de test

Of kijk wat de beste babyfoons uit de testen zijn. De beste babyfoons uit diverse testen uit Nederland en het buitenland vind je bij de beste babyfoons uit de test. Bijvoorbeeld de beste babyfoon uit de Consumentenbond test, maar ook uit testen van andere experts.

De actuele babyfoon top tien

In de babyfoon top 10 vind je de tien meest populaire babyfoons van dit moment. Vooral babyfoons met camera, maar ook eenvoudige goedkope babyfoons die alleen met geluid werken. Deze top tien lijst wordt continue aangepast en is daardoor altijd actueel.


Alecto babyfoon met camera

Alecto babyfoon met camera


Babyfoon met camera en babyfoon zonder camera

Een camera en beeldscherm op de babyfoon heeft een goede toegevoegde waarde. Je hoeft dan niet alleen op het geluid af te gaan maar je kunt ook zien wat er aan de hand is.

Vroeger waren babyfoons met camera een stuk duurder dan de babyfoons zonder camera, maar tegenwoordig hoef je het voor de prijs niet te laten. Een eenvoudige babyfoon met camera is niet veel duurder dan een babyfoon die alleen met geluid werkt.

Maar let op. De ene babyfoon met camera is de andere niet. Bij een eenvoudige camera babyfoon staat de camera vaak op één punt gericht. Bij een meer geavanceerde babyfoon kun je de camera via de ouder-handheld op afstand draaien en inzoomen. Zo kun je op het scherm ook zien wat er verder in de kamer gebeurd. Handig als het kindje zijn bed heeft verlaten.


Alecto babyfoon zonder camera
Alecto babyfoon zonder camera


Handige babyfoon functies

Een babyfoon kan veel extra functies en mogelijkheden bevatten. Sommigen zijn nuttiger dan anderen. Een paar mogelijkheden om rekening mee te houden zijn:


 • Heeft de babyfoon een van afstand te bedienen camera?

 • Beschikt de babyfoon over geluidsactivatie die ervoor zorgt dat de babyfoon zich meldt als er geluid gemaakt wordt op de kinderkamer. 

 • Beschikt de babyfoon naast geluidsactivatie ook over beeldactivatie? Bij beeldactivatie wordt bjj het waarnemen van geluid meteen het beeldscherm aangeschakeld.
   
 • Heeft de babyfoon een terugspreekfunctie? Via deze functie kun je via de ouder-handheld met het kindje praten en hem of haar zo gerust kunt stellen.
   
 • Geeft de babyfoon de temperatuur weer?. Temperatuurweergave toont de temperatuur in de kinderkamer op de handheld van de ouders. Zo kun je via de babyfoon zien of het te warm of te koud is op de slaapkamer.
   
 • Is de babyfoon set uitbreidbaarheid met een extra babyunit? Je kan dan een tweede babyfoon aan de ouder-handheld koppelen zodat je twee verschillende kinderkamers op één ouder-unit in de gaten kunt houden. Meer dan twee babyfoons koppelen is dan ook vaak mogelijk. Ideaal om meerdere kinderen op verschillende kinderkamers via de babyfoon in de gaten te houden.

 • Heeft de babyfoon een nachtlampje? Vooral handig als je de babyfoon elders gebruikt, bijvoorbeeld bij logeren. De babyfoon doet dan meteen als nachtlampje dienst. Het nachtlampje is dan meestal van afstand te bedienen.
   
 •  Beschikt de babyfoon over slaapliedjes? Je kan de babyfoon dan van afstand een slaapliedje laten afspelen. Heel handig als het kindje wakker geworden is. Een slaapliedje helpt ontspannen en daarmee in slaap komen.
   
 • Is de babyfoon met  een app te bedienen? Een heel handige optie want zo kun je de baby of het kind ook via het scherm van je smartphone in de gaten houden en de babyfoon met een app op je telefoon bedienen. De babyfoon wordt dan met het WiFi netwerk verbonden waardoor je de babyfoon ook op een PC, laptop of smartphone kun bedienen (via een app) en de camerabeelden kunt bekijken. Dit werkt ook op grote afstand via internet. Je hoeft dus zelf niet in huis te zijn.

 • Heeft de babyfoon een opnamefunctie? Dit is een luxe babyfoon functie waarbij je de beelden van de camera ook nog achteraf nog kunt bekijken.

 • Vele fabrikanten maken goede babyfoons, maar er zijn een aantal topmerken die babyfoons van extra goede kwaliteit maken. Vooral de Alecto babyfoons. de Luvion babyfoons en de Philips babyfoons scoren altijd goed in de test. Verder zijn ook o.a. Elro en Motorola goede babyfoon merken.

Kijk bovenaan voor aanbiedingen van alle goede babyfoons en voor de beste babyfoon uit de test.


Zie ook:
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.