Monddouche: Elektrisch flossen met een waterflosser / flosapparaat

Informatie over de beste monddouche / waterflosser en het beste flosapparaat voor elektrisch flossen uit de test.


Stokeren en flossen is geen populaire bezigheid. Toch is deze aanvulling op het tandenpoetsen echt nodig om je gebit schoon en gezond te houden. Gelukkig bestaat er ook de monddouche of waterflosser. Dat is een flosapparaat voor elektrisch flossen waarmee je met water je gebit reinigt.


Wat is een monddouche?

Je komt dit elektrische apparaat tegen onder de benaming monddouche, flosapparaat en waterflosser. De twee laatste benamingen zeggen het duidelijk. Dit apparaat is een vervanging voor het flossen met een tandenstoker of flosdraad. Het flossen met water is echter geen vervanging van het tandenpoetsen, maar een aanvulling op het poetsen.

Maar deze rol vervult de monddouche uitstekend. Zo'n waterflosser is een prima middel tegen tandplak en tandvleesproblemen. Een elektrisch flosapparaat reinigt je gebit waar je met andere middelen niet kunt komen, zelfs niet met een tandenstoker of flosdraad. 

Voor mensen met een beugel is de monddouche helemaal een uitkomst, maar ook als je geen beugel hebt is een monddouche een uitstekend middel om tandplak te verwijderen van lastige plekken. Zelfs onder je tandvleesrand kan een monddouche grondig schoonmaken.

En dat op een aangename en snelle manier. Een minuutje flossen met water zorgt al voor een kraakhelder resultaat.

De beste monddouches

Wil je weten wat de beste monddouches / flosapparaten / waterflossers zijn? Kijk dan bij de beste monddouches test voor de uitslagen van testen van monddouches door deskundige organisaties zoals de consumentenbond en experts in mondverzorging.

Monddouches / waterflossers / elektrische flosapparaten worden gemaakt door diverse bekende fabrikanten zoals Philips, Waterpik, Oral-B, Panasonic, maar ook door minder bekende merken (vaak specialisten in monddouches) zoals Mornwell, iSmile en LifeGoods. Kijk bij de bovenstaande monddouche test wat de beste monddouche is volgens de meest recente test, zoals van de Consumentenbond.

Zie ook: Meer tips verzorging gebit.

Foto: Waterpik


Samenvatting:
Hier kijken we naar een goede monddouche / goed flosapparaat / goede waterflosser. Met deze elektrische flosapparaten kun je je gebit met water flossen. We hebben ook de beste monddouche uit menig test, zoals de monddouche test consumentenbond. Naast de beste monddouches vind je hier tips over elektrische flossen met water en de voordelen van een goede monddouche. 
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.