Deze e-readers beschikken over WiFi

Overzicht met e-readers met WiFi. Met een WiFi e-reader download je makkelijk boeken, kranten en tijdschriften via je draadloze netwerk.


WiFi is een bijzonder handige optie bij een e-reader. Je kan er dan namelijk direct via internet e-books mee downloaden. Je kunt e-books downloaden van downloadsites maar ze direct met je ereader van webshops als Bol.com of van de online diensten van kranten en tijdschriften kopen en downloaden.

E-reader met WiFi overzicht


TIP: Kijk hier voor de e-readers met WiFi, hun prijzen en hun mogelijkheden.

Voor de mogelijkheden en het gebruiksgemak is het dus belangrijk dat je e-reader WiFi ondersteund. Anders moet je de reader altijd met een kabeltje aan de computer koppelen om nieuwe boeken, kranten en tijdschriften in te lezen of een geheugenkaartje gebruiken. Erg omslachtig!Bol of Amazon?

Het meest eenvoudig downloaden gaat via de ingebouwde software van de e-reader. Je hoeft de e-books dan niet te converteren en kan meteen na het downloaden beginnen met lezen. Wil je de boeken via Amazon kopen? Dan is Kindle de beste keuze. Wil je boeken kopen en downloaden via Bol.com? Kies dan voor Kobo.

In Nederland is Bol.com vele malen populairder dan Amazon. De meest verkochte en gebruikte e-readers in Nederland zijn dan ook die van Kobo.

Deze Kobo e-readers (met WiFi) vind je allemaal in het bovenstaand overzicht. Met een Kobo reader kun je direct vanuit de Bol.com webshop downloaden en meteen beginnen met lezen.

Zie ook: Tips e-readers en ebooks
Foto's: Kobo


Samenvatting:
Als je een e-reader kiest, kies dan voor een e-reader met WiFi. Met een e-reader met WiFi kun je via je draadloze netwerk je ebooks direct vanaf de e-reader downloaden. Gebruik je voornamelijk Amazon voor het downloaden van je ebooks, dan is de Kindle e-reader de beste koop. Bij het downloaden van digitale boeken via Bol.com en andere Nederlandse e-book sites is een Kobo e-reader voor jou vaak de beste e-reader, je hoeft dan geen ebooks te converteren. 
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.