Deze e-readers beschikken over WiFi


WiFi is een bijzonder handige optie bij een e-reader. Je kan er dan namelijk direct via internet e-books mee downloaden. Je kunt e-books downloaden van downloadsites maar ze direct met je ereader van webshops als Bol.com of van de onine diensten van kranten en tijdschriften kopen en downloaden.


TIP: Hier alle e-book readers met WiFi, hun prijzen en hun mogelijkheden.

Voor de mogelijkheden en het gebruiksgemak is het dus belangrijk dat je e-reader WiFi ondersteund. Anders moet je de reader altijd met een kabeltje aan de computer koppelen om nieuwe boeken, kranten en tijdschriften in te lezen of een geheugenkaartje gebruiken. Erg omslachtig!


Bol of Amazon?

Het meest eenvoudig downloaden gaat via de ingebouwde software van de e-reader. Je hoeft de e-books dan niet te converteren en kan meteen na het downloaden beginnen met lezen. Wil je de boeken via Amazon kopen? Dan is Kindl de beste keuze. Wil je boeken kopen en downloaden via Bol.com? Kies dan voor Kobo.

In Nederland is Bol.com vele malen populairder dan Amazon. De meest verkochte en gebruikte e-readers in Nederland zijn dan ook die van Kobo.

Deze Kobo e-readers (met WiFi) vind je allemaal in het bovenstaand overzicht. Met een Kobo reader kun je direct vanuit de Bol.com webshop downloaden en meteen beginnen met lezen.

Zie ook: Tips e-readers en ebooks
Foto's: Kobo
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.