Zo maak je van iedere auto een WiFi hotspot!


Autofabrikanten adverteren tegenwoordig heel veel met hun connected cars. Auto's met een WiFi-hotspot zodat iedereen in de auto via WiFi het internet op kan. Maar daarvoor hoef je echt geen dure auto te kopen. Voor een laag bedrag koop je een zogenaamde MiFi-router waarmee je van iedere auto (zelfs een oudje) een rijdende WiFi-hotspot maakt.


Dat kan met de Huawei CarFi. Dit is de beste WiFi-hotspot voor in de auto. Via deze hotspot kunnen wel 10 apparaten als een smartphone, tablet, camera, ebook-reader, mediaplayer, navigatiesysteem of laptop internet op, allemaal via een SIM-kaart in de Huawei CarFi.

Dat kan ook nog eens heel snel, met een snelheid 150 Mbit/s. Heel veel apparaten die tegelijk internet op willen is dus geen enkel probleem voor de Huawei CarFi. Ook geen probleem is de mobiele provider die je wilt gebruiken. Deze mobiele WiFi hotspot voor in de auto is namelijk simlockvrij, je kunt dus iedere SIM-kaart gebruiken.

En de stroomvoorziening is ook geen enkel probleem. Deze WiFi-router gaat gewoon in één van de aanstekers in de auto. Welke? Dat maakt niet uit. Je hebt toch dekking in de hele auto. En het kost je ook geen oplaadpunt voor je telefoon of tablet, want deze kun je gewoon opladen via een usb-poort in de Huawei CarFi.

Zie ook: Meer tips netwerk
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.