Beste laptop uit de test

Wat is de beste laptop? Dat scheelt heel erg waarvoor je de laptop nodig hebt. Wil je er grafische games op kunnen spelen? Dan heb je een heel andere laptop nodig dan als je alleen over het web surft.


Hier kijken we naar de beste laptops uit een groot aantal vergelijkende testen.


Kijk hier voor de beste laptops uit de test

Al deze testen zijn te vinden op de website TestResults.nl. Kijk bij hun overzicht testen van laptops voor al deze tests.

Wat voor laptops zijn getest?

Het betreft vergelijkende tests van de meest uiteenlopende laptops. Je ziet er bijvoorbeeld de geste gamelaptop, de beste goedkope laptop, de beste grote laptop, de beste chromebook, de beste laptop/tablet combi, de beste koop van de Consumentenbond en veel meer.

Tip: Kijk op Beste Laptop Kopen voor de beste laptops uit de test, de goedkoopste aanbieders, de laptop top 10 en een laptop keuzehulp.

Tips laptop kopen

Kijk goed waarvoor je de laptop nodig hebt voor je deze koopt.Wil je gamen of video's bewerken? Dan heb je een krachtige laptop nodig. Voor surfen en kantoorwerk is dat niet nodig.
 1. Gebruik je alleen applicaties die op internet staan. Dan kun je volstaan met een chromebook zonder harde schijf. Hou er dan wel rekening mee dat geen bestanden lokaal kunt opslaan en geen normale software kunt gebruiken.
   
 2. Neem je de laptop vaak mee op reis. Kies dan voor een licht en klein model, vooral als je met het openbaar vervoer reist.
   
 3. Wil je je laptop goed buiten kunnen gebruiken, kies dan voor een laptop met een mat scherm. Hierbij heb je veel minder last van lichtinval. Ook een goede accu is dan erg handig.
   
 4. Stel je prijs op snelheid? Hou er dan rekening mee dat niet alleen de processor maar ook het intern geheugen bepalend is voor de snelheid van je laptop.
   
Zie ook: Meer laptop tips


Onderwerp:
Kijk in het overzicht met alle beste laptops uit de test voor je beste laptops. Hier vind je namelijk de beste laptop in ieder formaat, de beste laptop voor een specifiek gebruik en de beste laptop voor een bepaalde gebruiker. Dat zijn dus meerdere beste laptop, maar jouw beste laptop staat daar vast tussen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.