Meedraaiende tv-beugel van Vogel's

Een televisie-beugel lijkt niet zo'n spannend apparaat. En tot nu toe was dat ook niet zo. Maar Vogel's brengt daar verandering in met hun Vogel’s MotionSoundMount NEXT 8375. Deze tv-beugel beschikt niet alleen over een ingebouwde soundbar, maar beweegt ook met je mee als je je door de kamer verplaatst.Zo hou je automatisch de beste kijkhoek en het beste televisiegeluid als je een andere zitplaats kiest.


De Vogel’s MotionSoundMount NEXT 8375 is het topmodel uit de Vogel's NEXT serie. Alle televisie beugels uit de NEXT serie hebben de aangename eigenschap dat ze met je meedraaien, maar de NEXT 8375 voegt daar ook nog een ingebouwde soundbar aan toe. En wat voor soundbar, één met een topgeluid!


Vogel's heeft een grote naam hoog te houden, want deze tv beugels zijn al jaren de beste die er te koop zijn. Maar met deze innovatieve meedraaiende beugel weten ze ons toch weer te verrassen.

Kijk in het overzicht met alle muurbeugels waar je deze revolutionaire televisie-beugels en andere goede TV ophangsystemen tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook:

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.