Koelkast met camera en wifi

Je staat in de supermarkt en ineens vraag je je af hoeveel melk je nog in de koelkast hebt staan. Met de Siemens Home Connect koelkast heb je snel antwoord op deze vraag. Je kijkt namelijk (vanuit de supermarkt) gewoon even in de koelkast.


De Siemens Home Connect koelkast beschikt namelijk over een Wifi-verbinding en 2 camera's. Deze Siemens is een goed voorbeeld van een slimme koelkast. Steeds meer fabrikanten van koelkasten brengen slimme koelkasten uit.

Via een bijbehorende app kun je waar je ook bent zien wat er in de koelkast staat. Handig, want een boodschappenlijstje is zoooo ouderwets.

Hoewel... steeds meer van de nieuwste slimme koelkasten zijn zelfs in staat om producten te herkennen. Ze kunnen zo de voorraad in de koelkast bijhouden. Een pak melk er uit en niet meer terug? Dat is één pak melk minder. En als er drie nieuwe pakken naar binnen geschoven plust de voorraad melk weer met drie.

Kijk bij de aanbiedingen van Siemens Home Connect koelkasten voor deze slimme serie of bij de aanbiedingen van koelkasten voor meer (slimme en niet slimme) koelkasten tegen een lage prijs bij de beste winkels.

Meer koelkasten met camera

Een camera in de koelkast is binnenkort misschien niet eens meer bijzonder. Ook de koelkast zal evenals de thermostaat, de wasmachine en de verlichting in de nabije toekomst in het netwerk opgenomen worden. Al deze apparaten krijgen steeds meer smart-functies en zijn via apps te bedienen. Bij de koelkasten is Samsung daar het verst mee. Ze hebben al een Family Hub koelkast die is voorzien van vier camera's, ingebouwde speakers en een groot touchscreen van 21,5 inch.

Wat dat betreft is de Home Connect koelkast van Siemens nog bescheiden. Overigens heeft ook Bosch koelkasten met camera's in zijn assortiment.

Kijk op het bovengenoemde Beste Koelkast Kopen voor de nieuwste koelkasten tegen de laagste prijs.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.