Koelkast met camera en wifi

Je staat in de supermarkt en ineens vraag je je af hoeveel melk je nog in de koelkast hebt staan. Met de Siemens Home Connect koelkast heb je snel antwoord op deze vraag. Je kijkt namelijk (vanuit de supermarkt) gewoon even in de koelkast.


De Siemens Home Connect koelkast beschikt namelijk over een Wifi-verbinding en 2 camera's.

Via een bijbehorende app kun je een foto maken met deze camera's en vervolgens bekijken wat er in de koelkast staat. Handig, want een boodschappenlijstje is zoooo ouderwets.

De techniek is al op meerdere Siemens koelkasten beschikbaar. Kijk voor Siemens koelkasten tegen een lage prijs op Beste Koelkast Kopen. Daar vind je nog veel meer goede koelkasten, een koelkast keuzehulp en de koelkast top 10.


Hierboven kun je een video zien van een Siemens koelkast met Home Connect en camera's.

Meer koelkasten met camera

Een camera in de koelkast is binnenkort misschien niet eens meer bijzonder. Ook de koelkast zal evenals de thermostaat, de wasmachine en de verlichting in de nabije toekomst in het netwerk opgenomen worden. Al deze apparaten krijgen steeds meer smart-functies en zijn via apps te bedienen. Bij de koelkasten is Samsung daar het verst mee. Ze hebben al een Family Hub koelkast die is voorzien van vier camera's, ingebouwde speakers en een groot touchscreen van 21,5 inch.

Wat dat betreft is de Home Connect koelkast van Siemens nog bescheiden. Overigens heeft ook Bosch koelkasten met camera's in zijn assortiment.

Kijk op het bovengenoemde Beste Koelkast Kopen voor de nieuwste koelkasten tegen de laagste prijs.

Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.