Overal in huis snelle WiFI met een multiroom netwerk


Overal in huis razendsnelle WiFi? Dat kan met een multiroom WiFi netwerk. Als je met je telefoon, tablet of laptop door het huis loopt schakel je automatisch over naar het station met het sterkste signaal. Zo heb je altijd een optimale WiFi verbinding.Wij kijken hier als voorbeeld naar het TP-Link Deco multiroom mesh netwerk. Maar er zijn meer goede fabrikanten die de apparatuur voor zo'n multiroom netwerk aanbieden. Onder aan dit artikel vind je een overzicht.

Draadloze verbinding tussen de stations

Kabels trekken is niet nodig, want de stations van het TP-Link Deco multiroom mesh netwerk zijn draadloos met elkaar verbonden. Computers, laptops, smartphones, tablets, printers, NAS-systemen en andere netwerkapparatuur kan draadloos verbinding maken, maar ieder station beschikt ook over twee netwerkpoorten zodat je apparatuur ook bekabeld met het netwerk kunt verbinden.


Extra veilig WiFi netwerk

Instellen gaat heel eenvoudig met een app op je smartphone of tablet (via Bluetooth of WiFi) of in de browser van je computer. Standaard is er antivirus- en firewall software op de netwerkstations geïnstalleerd zodat ze ook nog eens je netwerk beschermen tegen spyware, ransomware, virussen en ander malware.

Voor WiFi op kantoor en thuis

Een TP-Link Deco multiroom mesh netwerk is zowel geschikt voor zakelijk gebruik als huishoudens met veel computers, tablets en smartphones. Voor gezinnen zijn er zelfs uitgebreide mogelijkheden voor ouderlijk toezicht.

Meer informatie


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.