Draadloze opladers voor je smartphone of tablet


Draadloos is de nieuwste techniek van opladers. Bij een draadloze oplader heb je geen kabel nodig. Je hoeft de telefoon alleen maar op de oplader te plaatsen en de smartphone laadt op. Dat gebeurt via een goede draadloze oplader ook nog eens razendsnel.

Vele fabrikanten maken tegenwoordig draadloze opladers. Vooral de opladers van Samsung zijn bekend en zeer gewild, maar ook Trust, Belkin en veel andere bekende fabrikanten maken draadloze opladers. Kijk bij Beste Oplader Kopen waar je deze opladers het best kunt kopen. Hier vind je de winkels met het beste aanbod en de laagste prijzen.

Of kijk in het overzicht met alle draadloze opladers voor meer dan 500 opladers waarmee je draadloos kunt opladen.

Bij een draadloze oplader (wireless charger) hoef je de smartphone of tablet alleen maar op een houder te leggen en je toestel wordt volledig draadloos opgeladen. In het laadstation zit een spoel die een elektromagnetisch veld uitstraalt. In een geschikte smartphone zit eveneens een spoel die de straling absorbeert.

Let er wel op of je telefoon of tablet geschikt is voor draadloos opladen. Daarvoor moet het apparaat de Qi standaard ondersteunen. Dat is (nog) bij lang niet alle smartphones en tablets het geval. Je kan niet geschikte telefoons wel via een speciaal Qi hoesje (Qi cover) opladen. Dit is een beschermhoesje met een Q-spoel en een usb-aansluiting die zodoende van een gewone smartphone een Qi-smartphone maakt.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Draadloze Oplader kopen voor alle opladers, alle mogelijkheden, alle geschikte toestellen en alle prijzen.

Foto: Samsung


Onderwerpen:
Draadloze opladers telefoon, smartphone, tablet, draadloos opladen, draadloze oplader Qi.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.