Televisie aan een muurbeugel


Met muurbeugels plaats je de platte televisie tegen de muur aan. Met de Muurbeugel Keuzehulp van het Muurbeugelcenter is het heel eenvoudig om de juiste muurbeugel voor jouw televisie te vinden.


Tip 1: Gebruik de keuzehulp

Belangrijkste tip als je je televisie aan de muur wilt bevestigen: Zoek je de juiste muurbeugel? Begin dan in het overzicht met alle muurbeugels. Hierin vind je alle muurbeugels met hun prijs en specificaties. Dat gaat om meer dan 2.000 muurbeugels, dus een verdere selectie is wel nodig om de voor jou beste muurbeugel te vinden.

Gelukkig kun je de TV beugels om alle manieren selecteren. Door opties en wensen aan te vinken en in te voeren neemt het aantal geschikte muurbeugels voor de TV snel af tot alleen de geschikte muurbeugels voor jouw televisie overblijven.

Je moet wel weten hoeveel inch het scherm van jouw televisie is, en ook het gewicht van de televisie is van belang.Het formaat van je televisie is bepalend voor de VESA maat. Een maatgeving voor universele muurbeugels. De VESA maat geeft de bevestigingspunten van de televisie aan. Als het goed is bevinden zich geen aansluitingen voor externe apparatuur binnen deze bevestigingspunten. Op het Muurbeugelcenter vind je hier meer informatie over.

Tip 2: Plaatsing televisie

Sommige televisies staan of hangen hoog, andere juist weer laag. Maar een televisie op ooghoogte kijkt verreweg het fijnst. Wil je hem toch hoger hangen? Kies dan een kantelbare beugel zodat je de televisie aan de muur iets naar beneden kan kantelen. Op die manier kun je toch in een rechte lijn kijken.


Tip 3: Televisie draaien

Kijk je alleen vanuit de zithoek naar de televisie, dan kun je hem daar optimaal op instellen en zo instellen. Maar in veel huishoudens wordt er ook weleens vanuit een andere hoek naar de TV gekeken. Bijvoorbeeld vanaf de eettafel. Wil je dit? Kies dan voor een draaibare muurbeugel. Is de draai die gemaakt moet worden groot? Dan moet de televisie waarschijnlijk iets van de muur af kunnen om de draai te maken. Kies dan voor een muurbeugel die ook in diepte verstelbaar is. Of met andere woorden, een televisiebeugel die ook naar voren gehaald kan worden.Tip: Kijk voor alle informatie over muurbeugels en de installatie daarvan op het Muurbeugelcenter, te vinden op Beste TV Beugel Kopen.

Zie ook: Alle TV tips
Foto's: Vogel's muurbeugels
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.