Niet Braun of Philips maakt beste scheerapparaat maar Panasonic


Panasonic maakt het beste scheerapparaat. Dat concludeert het Noorse Dinside tenminste in hun scheerapparaat test 2016. En met de maximale score van zes sterren was de uitverkiezing tot beste scheerapparaat uit de test ook nog eens heel overtuigend.


Philips, Braun en Remington zijn de toonaangevende merken op de scheerapparaten-markt. Maar Panasonic was bij deze scheerapparaat test dus de grote winnaar. Kijk op testresults.nl voor de uitslag van de scheerapparaat test.

Vibrerend scheerapparaat of roterend scheerapparaat

Scheerapparaten zijn duidelijk te onderscheiden in twee groepen, de vibrerende scheerapparaten de de roterende scheerapparaten. Beide hebben hun aanhangers, de roterende scheerapparaten misschien iets meer, maar het beste scheerapparaat uit de scheerapparaat test is een vibrerende. De strijd blijft onbeslist.

Het roterende scheerapparaat is vooral bekend van Philips (de Philishave). Een roterend (draaiend) scheerapparaat beschikt over ronde scheerkoppen (meestal drie of vijf) waarachter snel ronddraaiende scheermesjes schuil gaan. Bij een roterend scheerapparaat zitten de mesjes verborgen achter een rechthoekig rastertje. Deze mesjes draaien niet, maar gaan snel op en meer.

Voordelen vibrerend scheerapparaat

Over het algemeen scheert een vibrerend scheerapparaat dichter op de huid. Maar de kwaliteit van het scheerapparaat maar ook de vorm van het gezicht spelen daarin mee. Dit hoeft dus niet altijd het geval te zijn.

Voordelen roterend scheerapparaat

Met een roterend scheerapparaat is het makkelijker de contouren van het gezicht te volgen. Een goed rotend scheerapparaat scheert meestal iets dieper waardoor deze beter geschikt is voor mensen die wel eens een dagje het scheren overslaan.

Als je gewend bent een vibrerend scheerapparaat te gebruiken en overstapt naar een roterend scheerapparaat, of omgekeerd, kun je enkele dagen last hebben van een geiriteerde huid. Je huid went namelijk aan het gebruikte scheersysteem.

Kijk bij de aanbevolen winkels voor een scheerapparaat voor veel meer informatie over scheerapparaten en een scheerapparaat tegen de laagste prijs.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.