HP Officejet Pro 8610 weer als beste printer gekozen


De HP Officejet Pro 8610 is een zeer goede all-in-one inkjet printer. Zowel in 2015 als 2016 is deze multifunctionele printer door Tweakers als beste printer gekozen.


Met een prijs ruim boven de 100 euro is het misschien niet de meest goedkope printer, maar in vergelijk tot andere printers met dezelfde kwaliteit is de HP Officejet Pro 8610 eerder goedkoop dan duur te noemen. En het prijsverschil tussen deze beste printer van 2016 en 2015 en een goedkope printer is snel terugverdiend doordat de HP Officejet Pro 8610 bijzonder zuinig is met inkt. En uiteindelijk is het altijd de prijs van de inkt die bepaalt of een printer duur of goedkoop is.

Dus financieel gezien kun je beter kiezen voor de HP Officejet Pro 8610. Je hebt dan ook nog eens een printer die beter printwerk aflevert en die vele handige functies kent. Zo kun je deze all-in-one als echt kopieerapparaat gebruiken door hele stapels papier via de bovenste papierlade in één keer te laten kopiëren.

Ook print de HP Officejet Pro 8610 snel en niet alleen de kwaliteit van de printjes is prima, ook de scans zijn scherp en duidelijk. Printen kan niet alleen vanaf computers (via usb, ethernet of WiFi) maar ook via tablets en smartphones. En via deze all-in-one kun je niet alleen printen, scannen en kopieren, maar ook faxen.

Kijk bij de aanbevolen printerwinkels om de HP Officejet Pro 8610 of een andere printer tegen de laagste prijs aan te schaffen.

Zie ook: Alle printer tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.