BenQ beamers beste in test Duitse consumentenbond


Welke fabrikant maakt de beste beamers? Die eer lijkt naar BenQ te gaan. BenQ beamers komen keer op keer als beste uit tests. Ook nu weer, de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest gaf de BenQ beamers de hoogste waarderingen bij hun beamer test.


14 beamers voor lange afstand werden er getest en 4 beamers voor korte afstand. Hieronder bevonden zich drie BenQ beamers. Bij de beamers voor de korte afstand won de BenQ TH682ST en bij de beamers voor de lange afstand eindigde de BenQ W1110 en de BenQ W1070+ als eerste en tweede. Daarmee was BenQ de grote winnaar bij deze test van de Duitse collega's van de consumentenbond. Een betere score was niet mogelijk!


BenQ beamers de beste beamer

De BenQ beamers zorgen voor een scherp en duidelijk beeld, ook bij daglicht, en dankzij de keystone techniek kan de beamer ook vanuit een hoek een mooi recht beeld projecteren. Van alle beamers presteren de BenQ beamers het best. En dan te bedenken dat deze beste beamers ook nog eens heel betaalbare beamers zijn. De beste geteste BenQ beamers zijn heel geschikte beamers om thuis te gebruiken.

Alle resultaten van de beamer test van de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest kun je vinden op TestResults.nl. Daar staan ook andere testen van beamers.

Zie ook: Alle televisie tips

Sleutelwoorden
BenQ, beste beamer, test, consumentenbond stiftung warentest, best getest, beste koop 
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.