Ultra HD beamer. Deze beamers kunnen 4K aan!


Ultra HD (4K) is bij televisies al aardig op weg om de standaard te worden. De beamers lopen daarin nog wat achter, maar toch zijn er ook beamers die beelden in de ultrascherpe 4K resolutie kunnen weergeven. Hier vind je ze allemaal.

4K Ultra HD, beter dan de televisie uitzendingen

Televisieuitzendingen in Ultra HD zijn er nog nauwelijks, maar de nieuwe televisies zijn er al voor een groot deel klaar voor. Maar hoe zit het met de beamers? Voor beamers is de 4K resolutie namelijk interessanter dan voor televisie. Dit omdat je bij beamers minder afhankelijk bent van wat televisiezenders aanbieden. Televisiezender bieden namelijk nog geen Ultra HD beelden aan.

Beamers worden vooral gebruikt voor digitale content als games, blu-ray films, internet-video en eigen op de computer gemaakte beelden zoals presentaties en foto's. En die is vaak in hoge resolutie.

Het is dus zeer de moeite waard een 4K Ultra HD beamer (UHD beamer) te kopen als je een nieuwe beamer aanschaft. Kijk hier voor alle Ultra HD beamers en hun prijs.

Welke merken maken goede 4K beamers?

Optoma is een grote naam in beamers. Met hun Optoma UHD300X bieden ze een heel betaalbare 4K Ultra HD beamer aan (kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele prijs).

Daar vind je ook de eveneens heel betaalbare BenQ 4K beamers zoals de BenQ W1700, de winnaar van de EISA award 2018-2019 voor beste beamer.

Verder heeft JVC een hele serie UHD beamers, en hebben ook Acer en LG ze in hun beamer assortiment zitten.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor al deze Ultra HD 4K beamers, hun prijzen, alle specificaties en reviews.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.