Mini vaatwasser: Ideaal voor kleine huishoudens


Voor een huishouden voor 1 of 2 personen is een gewone vaatwasser veel te groot. Je moet dan een half lege vaatwasser later draaien (wat erg duur is) of soms meerdere dagen wachten met het aanzetten van de vaatwasser (wat onhygiënisch is). Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een mini-vaatwasser.


Want ook al heeft een éénpersoons- of tweepersoons-huishouden maar weinig vaat, niet iedereen wast graag af. Dan is een klein compact en zuinig vaatwassertje een goede oplossing. De mini-vaatwasser is meestal een tafelmodel vaatwasser maar verder heb je ze in vele vormen en verhoudingen. Van hoog en smal tot klein en gedrongen. De meeste mini vaatwassers bieden ruimte aan zes couverts. Dat is voldoende voor de dagelijkse vaat van een gemiddeld tweepersoons huishouden maar er zijn ook compacte vaatwasser die ruimte bieden voor meer couverts.

Kijk bij de Vaatwasserstore voor de Vaatwasser Keuzehulp voor alle informatie over mini-vaatwassers en andere vaatwasser. Inclusief alle prijzen, voordelen, nadelen en specificaties.

45 centimeter smalle vaatwassers

45 centimeter is de standaard maar van veel compacte vaatwassers. Zo'n smalle vaatwasser is heel handig als je maar weinig ruimte hebt. Veel van deze 45 centimeter brede vaatwassers zijn een mini vaatwasser, maar je hebt ook smalle hoge modellen die ruimte bieden aan meer dan 10 couverts.

Kijk bij de bovengenoemde website voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van deze vaatwassers.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.