Wassen via een WiFi wasmachine app

Aanbiedingen van slimme wasmachines, een wasmachine met WiFi en bediening via een app.

Slimme wasmachine met app en WiFi

Steeds meer wasmachines worden voorzien van een WiFi-connectie. Onder andere Samsung, AEG, Bosch, Siemens, LG, Miele en zelfs budget-merk Beko brengen Wifi-wasmachines op de markt. Maar waarom zou je je wasmachine op je netwerk en internet aansluiten?

Nou, dat is best handig! De WiFi-ondersteuning maakt het namelijk mogelijk om je wasmachine van afstand met een app te bedienen. Niet alleen vanuit je huis, maar via internet ook vanaf een andere locatie zoals vanaf je werk. Zo kun je van afstand met een app de wasmachine aanzetten, maar je kunt ook live kijken hoeverre een wasprogramma is gevorderd. En de wasmachine kan het aangeven als het waterreservoir of de stofopvang geleegd moet worden. Daarvoor moet je dan natuurlijk wel even lopen.

En ook handig zijn de overzichten die je kunt krijgen van het stroomverbruik en waterverbruik van je wasmachine, want een goede wasmachine app houdt dit allemaal bij.

Naast wasmachines met de app (de zogenaamde smart wasmachines) zijn er ook wasdrogers die met een app te bedienen zijn.

Kijk voor wasmachines met een wasmachine app tegen de laagste prijs bij de aanbiedingen wasmachines met een app.Foto: Samsung wasmachine met app

Onderwerp:
Hierboven vind je aanbiedingen van enkele tientallen wasmachines met app. Deze wasmachines kun je op WiFi aansluiten en zodoende van afstand bedienen met een app op je smartphone. Je telefoon als afstandsbediening. Thuis, maar ook vanaf een andere locatie. Kijk hierboven voor goede wasmachines met WiFi en app.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.