Was-droogcombinatie: 2 in 1. Dit is de top 10


Eigenlijk vreemd dat zo veel mensen een aparte wasmachine en een aparte droogmachine naast of onder elkaar hebben staan. Er zijn namelijk ook goede was-droogcombinaties te koop. Een was droogcombinatie is een wasmachine en wasdroger in één. Dat scheelt veel ruimte, maar ook veel geld!

Voordelen was-droogcombinatie

Een was-droogcombinatie is namelijk duurder dan een vergelijkbare wasmachine maar een stuk goedkoper dan die wasmachine plus een wasdroger. En dan zijn er nog meer voordelen!

Want met zo'n was-droogcombinatie hoef je de natte was niet van machine te wisselen om te drogen. Dat gaat bij een was-droogcombinatie in één moeite door. Je moet alleen de machine dan niet al te vol doen want het droogcapaciteit is vaak iets minder dan de wascapaciteit.

Nadelen was-droogcombinatie

Maar verder heeft een was-droogcombinatie eigenlijk geen nadelen. De kwaliteit van het wassen, spoelen en drogen doet niet onder voor die van een losse wasmachine / wasdroger. En ook de verschillen in energieverbruik zijn te verwaarlozen. Wel duurt het drogen bij een was-droogcombinatie wat langer, maar je hebt er geen omkijken naar.

Wat is de beste was-droogcombinatie?

Kijk bij de top tien van was-droogcombinaties voor de beste was-droogcombinaties. Je vindt daar ook een keuzehulp waarmee je de voor jou beste wasmachine/ wasdroger / was-droogcombinatie kan vinden.

Zie ook:


Foto: Electrolux wasdroogcombinatie


Onderwerp:
Een was-droogcombinatie is een wasmachine en wasdroger in één apparaat. Dat is natuurlijk super handig, want dat scheelt ruimte en ook geld want een goede maar goedkope was-droogcombinatie is veel goedkoper dan een losse wasmachine en een losse wasdroger. Hierboven vind je de top tien van was-droogcombinaties.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.