Stoomgenerator niet echt beter dan stoomstrijkijzer


De Consumentenbond heeft stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren getest. Het meest opvallende is dat volgens de Consumentenbond test de strijkresultaten van een stoomgenerator niet noemenswaardig beter zijn dan die van een stoomstrijkijzer.


Eigenlijk zijn de strijkresultaten van zowel de stoomgenerator als het stoomstrijkijzer matig. De beste van ieder komen niet boven de zes uit. Positieve uitschieters qua strijkresultaat zijn het Tefal FV4880 Ultragliss stoomstrijkijzer (6,3) en de Tefal GV 5225 Easy Pressing stoomgenerator (6,6). Deze apparaten scoren echter op andere onderdelen weer minder.

Kijk op TestResults.nl voor de uitslag test stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren.

Jammer dat alles het op het belangrijkste onderdeel (het goed strijken) het zo af laat weten want op onderdelen als duurzaamheid en gebruiksgemak scoren veel strijkijzers en stoomgeneratoren goed. De Consumentenbond koos een Philips als beste stoomstrijkijzer en een Tefal en en Philips als beste stoomgenerator. Ook bij de keuze van de Beste Koop kwamen Philips (stoomgenerator) en Tafel (stoomstrijkijzer) als winnaar van de test uit de bus.

Tip: Wil je een stoomgenerator of strijkijzer kopen? Op Beste Strijkijzer Kopen vind je de beste en goedkoopste online aanbieders.

Kijk op TestResults.nl voor alle informatie over deze test van stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.