Stille wasmachine (met aanbiedingen van goede stille wasmachines)

Kijk hier voor een goede stille wasmachine (met aanbiedingen). Deze wasmachines maken maar weinig geluid.

Stille wasmachine Whirlpool

In verband met goedkope nachtstroom doen veel mensen graag 's nachts de was. Maar als de wasmachine dicht bij slapende kinderen of volwassenen staat kan dat een behoorlijke geluidsoverlast geven. Daarom hier aandacht voor een stille wasmachine.

Dit zijn stille wasmachines

Hieronder vind je twee overzichten met stille wasmachines. In het eerste overzicht vind je de zeer stille wasmachines die niet meer dan 71 dB geluid produceren. Daaronder staan de stille wasmachines die minder dan 73 dB aan geluid afgeven. Dit is minder geluid dan de gemiddelde wasmachine.
Het verschil van 2 dB lijkt klein, maar 3 dB staat voor dubbel zoveel geluid, dus er is sprake van een aanzienlijk verschil.

Het geven aantal decibels is het gemeten op het moment dat de wasmachine het meeste kabaal maakt, namelijk tijdens het centrifugeren. Tijdens het wassen maken de wasmachines aanmerkelijk minder lawaai.

Technieken voor een stille wasmachine

Om een wasmachine stil te maken wordt er gebruik gemaakt van diverse technieken. Natuurlijk is het van groot belang dat de motor weinig geluid maakt, maar het lawaai van de wasmachine wordt niet alleen door de motor gemaakt, maar vooral ook door de trillingen die er ontstaan als de wasmachine op volle kracht draait.

Zo wordt bijvoorbeeld bij de Whirlpool Zen wasmachine (foto boven) de stille wasmachinemotor direct aan de trommel bevestigd voor een fluisterend resultaat. De Whirlpool Zen behoort tot de meest stille wasmachines.
Onderwerp:
Hierboven vind je een overzicht van alle zeer stille wasmachines en alle stille wasmachines. 


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.