Laptop accu of laptop adapter kopen


Het meest kwetsbare onderdeel van de laptop is de adapter. Vrijwel altijd gaat de stroomadapter eerder kapot dan de laptop zelf. En het onderdeel dat het snelst aan vervanging toe is, dat is de laptop accu. De capaciteit van de accu holt meestal achteruit tot er nauwelijks nog zonder stopcontact mee te werken is. Gelukkig zijn zowel de laptop accu als de laptop adapter makkelijk en relatief goedkoop te vervangen.


Dat moet je dan alleen niet via de fabrikant willen doen, want dan betaal je de hoofdprijs voor je laptop accu of laptop adapter. Beter kun je deze onderdelen het best kopen bij een online winkel gespecialiseerd in laptop accu's en laptop adapters. Hier vind je de beste van deze winkels.

De snel slijtende laptop accu

We schreven het al. Met de duurzaamheid van een laptop accu is het meestal slecht gesteld. Als de laptop net nieuw is kun je er vele uren op werken maar naarmate de laptop (en de laptop accu) ouder worden neemt de werktijd steeds meer af.

Hoe je ook met de laptop batterij omgaat (de één zegt helemaal leegtrekken, de ander is daar een tegenstander van. De één zegt tot 100% opladen, de ander zegt weer van niet), de duur waarop je op de laptop batterij kan werken neemt altijd af, tot er niet meer mee te werken valt. Dan is het tijd voor een nieuwe laptop accu. Hiervoor betaal je enkele tientjes, dat is altijd voordeliger dan de laptop afdanken.

De kwetsbare laptop adapter

Een ander onderdeel van de laptop dat meestal door de computer zelf overleefd wordt is de laptop adapter. De externe stroomadapter is behoorlijk kwetsbaar en heeft meestal veel te verduren. Vooral als je de laptop vaak mee op reis neemt (waarvoor dat apparaat toch bedoeld is).Vandaag of morgen komt de dag dat je merkt dat de laptop accu niet meer oplaadt, maar vaak is het dan niet de accu die kapot is maar de adapter die voor de stroom zorgt. Ook zo'n stroomadapter voor een laptop kost gelukkig maar een paar tientjes. En dan kun je er weer volop tegenaan!

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor een goedkope laptop accu of laptop adapter.

Zie ook: laptop tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.