De snelste WiFi op je laptop of PC met een WiFi adapter


Met een WiFi adapter kun je een computer (een PC of een laptop) van WiFi voorzien zonder dat je hiervoor . Ideaal als je een computer zonder WiFi hebt, of als je je computer naar de nieuwste en snelste WiFi-standaard wilt upgraden.


WiFi adapters koop je bij deze aanbevolen computerwinkels. Deze sticks zijn niet duur. Kijk in de top vijf van WiFi adapters welke adapters momenteel het meest populair zijn.

Wat is een WiFi adapter?

Een WiFi adapter is een zender en ontvanger voor het WiFi netwerk dat in een USB-stick is ingebouwd. In veel gevallen (als Windows de WiFi adapter herkent) hoef je deze USB-stick alleen maar in de computer te steken en je kunt verbinding met een WiFi netwerk maken. Als de computer de USB-adapter niet herkent hoef je alleen maar even de meegeleverde software te installeren voor je aan de slag kunt.

Vroeger werd een WiFi adapter vooral aangeschaft om een laptop of PC die nog geen WiFi had van draadloos netwerk / internet te voorzien. De meeste computers ondersteunen nu standaard WiFi, maar als dit een oude (trage) versie is kun je je computer met zo'n WiFi stick ook voorzien van de nieuwste WiFi versie.

Zie ook: Meer tips netwerk
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.